GÜNDEM Haber Girişi : 31 Ağustos 2021 11:19

DİYALİZ MERKEZİ BAHANE REKLAM ŞAHANE

DİYALİZ MERKEZİ BAHANE REKLAM ŞAHANE
Muhalefetin gündeme getirdiği Tekman'a Diyaliz Merkezi Kurulması talebi sonrası, AK Parti Erzurum milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Merkez kurulmadan Pankartını astı. Tekmanlılar ise " Diyaliz Merkezi bahane, Reklam şahane" yorumunu yaptı.

Tekman'da söz verilen, hatta hayırlıolsun diye afişleri asılan Diyaliz merkezi hala kurulamadı. Tekman'da Böbrek hastaları kilometrelerce yol gidip, Hınısta tedavi oluyorlar. Konuyu ilk gündeme getiren İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, " Konunun takipçisiyiz, verdiğiniz sözü tutun." dedi. 

 

 

İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar Tekman ilçesinde yılan hikayesine dönen Diyaliz merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada Kırkpınar, “Yaptığımız ziyaretlerde amaçlarımızdan biri de sorunları tespit edip çözümü için ses olmak. Haziran ayında Tekman ilçemizde 11 diyaliz hastası olduğunu ve diyaliz makinası olmadığı için haftanın iki günü Hınıs ilçemize gitmek zorunda olduklarını tespit edip, katıldığım Televizyon programında dile getirmiştim. Bu konunun takipçisi olacağımızı da beyan etmiştim. Sağolsun Ak Parti İl Başkanı Sayın Mehmet Emin Öz çağrımız ses vermiş ve yine aynı TV kanalında katıldığı programda diyaliz merkezi müjdesi vermişti. Ardından yörenin milletvekili olan AK Partili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, boy boy afişlerle "Diyaliz merkezi hayırlı olsun" demişti. Sonuçta hastanede bir oda bu iş için ayrıldı ancak iki ay geçmesine rağmen hala diyaliz makineleri konulmadı. Önce hizmet sonra reklam yapmak gerekmez mi? Daha vatandaşlara hizmeti ulaştırmadan reklam yapmak, ilçe halkını kandırmak değil de nedir? İYİ Parti Tekman İlçe Başkanım Turan Çetinkaya her fırsatta gidip kontrol etti. Ama makina yok ortada.”

 

 

 

Popülist zihniyet kaybetmeye mahkumdur.

 

Tekman tüneli ile ilgili olarak da sık sık müjde verildiğini belirten İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, " vaadettikleri tarihin üzerinden yıllar geçti, hala tunül yapılmadı." dedi. 

 

“Biz bu sorunları dile getirirken, açık aramak veya suçlamak için değil, bakın burada bir eksik var ve vatandaşımızın mağduriyeti mevcut. Çözümü ve hizmetin sağlanması için dile getiriyoruz." diyen Kırkpınar şunları söyledi; " İnsanları kandırarak günün kahramanı imajı çizip sonra ortadan kaybolmak siyasi etik içinde yeri olmayan bir durumdur. Ne yazık ki bu politika uzun zamandır bazı milletvekillherinin tek metodu. Bizim kendimiz için istediğimiz hiçbir şey yok. Mağdur vatandaşlarımızın sorununu çözmek bu kadar mı işinize gelmiyor? Verdiği demeçlerde, mangalda kül bırakmayan sizler, bol keseden vaadte bulunanlar, hizmeti yapmadan reklamını yapanlar, iş icdaata gelince sessizliğe bürünüyor. Buradan tekrar sesleniyorum, Tekman ilçemize söz verdiğiniz vaat ettiğiniz Diyaliz merkezini bir an evvel kurunuz.  Orada hasta ve acı çeken insanlarımız var. Bu konu başta olmak üzere tüm sorunların takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Öte yandan Tekmanlılar, Zehra Taşkesenlioğlu, Ban'ın hizmet yapılmadan reklam yapmasını yadırgadıklarını belirterek, " Diyaliz Merkezi bahane, Reklam şahene"  yorumunu yaptılar... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.