DİREKSİYONDA UYUMAYIN..!

Erzurumspor’u hazırlık maçlarında izlediğimde daha iyi olurlar sezon başı diye iyi niyetle düşündüm. Ancak ilk resmi maçta tel tel dökülen güçsüz bir Erzurumspor izledik. Bu saklanmaz bir gerçek. Defans, orta saha olmadığı için sürekli kaleci Szumsky ile oyun kurmaya çalışırken, hapishanenin demir parmaklıkları sahanın ortasına konulmuş gibi, kıpırdayamadı takım. İlk yarı düzgün ir pozisyonumuz yok. Maç 0-0 iken Oltan’ın düşürüldüğü pozisyonda hakemin vicdanını aradık, akebinde gelişen atakta da ilk golü kalemizde gördük. Defans hatası, Szumsky’yi  kontrpiyede bıraktı. Szumsky maçta farkın açılmasını da önledi, hakkını yememek gerek.

Top kayıpları çok fazla, uzun paslar isabetsiz. Duran toplara organize g öremedim.

Bazı futbolcular gönülsüz ve mücadele azminden uzak. Hatta ‘ ben süperligde oynamışım ‘ havasında olanlar da var.. Mücadele etmiyorlar. Mücadele edenler de oyunda yetersiz kalıyor.

Takım olma hüviyetinden yoksunlar. Hocanın bu takma yapacağı hiçbir şey yok. Erzurumspor’dan gidenler goller atıyor,  Erzurumspor’un yetiştirdiği katkı yaptığı oyuncu bile mavi-beyazlı takıma gol atıyor. Yetişmeyen lisansların eksikliği de var. Ancak ne oluşa olsun, bu takım bu haliyle ‘ kafaya falan oynayamaz hatta bu şekilde devam ederse ve takviyeler yetişmez ise ligin dibine demir atar ‘. Net fikrim budur.

Hiç kimse birbirini kandırmasın takımın gücü zayıf. 1. Ligde ile mücadele edecek gücü yok. Sezon başında nokta tranferler takımın ilacı idi. Menemen maçı, ilk ve son olsun diyerek takıma ‘nokta trnsferler ‘ gerekli. Takıma gerekli nokta transferler yapılmaz ise asansör hazır! bir kat daha alta inilir. Takımı özellikle ara plandan yönetenlerin ya bu duruma çare bulmaları, ya da kesinlikle umut vadeden açıklamalardan kaçınmalarında yarar var. ‘ Ne ki ilçe takımı ! ‘ denilen Menemenspor da bir Belediye takımı ama A.Ş. olmayı becermişler… Yol yakınken takıma takviye şart.. Bu takım bu mağlubiyetleri haketmiyor, Erzurumlar başlarını önüne eğdi. Rezil-i rüsva olundu. Göz kırmaya başladınız, direksiyonda uyumayın! Takdir takımın arkasındaki yöneticilerin..

(sevgili okuyucular bilgisayarda klavye sıkıntım olduğu için yazıyı geç yazmak zorunda kaldım. )

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.