SİYASET Haber Girişi : 16 Temmuz 2020 21:31

DEVA Partisi'ni Erzurum'da Vahit Bingöl kuracak...

DEVA Partisi'ni Erzurum'da Vahit Bingöl kuracak...
Ali Babacan'ın genel başkanlığında kurulan DEVA Partisi'nin "kurucu il başkanı"nın kim olacağı sorusu cevap buldu.

ERZURUMEKSPRES - Ali Babacan'ın genel başkanlığında kurulan DEVA Partisi'nin "kurucu il başkanı"nın kim olacağı sorusu cevap buldu. Uzun bir süredir Erzurum'a atanacak isim üzerinde çalışan ve birçok isimle mülakatlar yapan DEVA Partisi Genel Merkezi, usta siyasetçi Vahit Bingöl'de karar kıldı. 

Uzun yıllar ANAP'ın Erzurum il başkanlığını yapan ve Erzurum siyasetine damga vuran Vahit Bingöl'ün kurucu il başkanı olarak atanmasına DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın onay verdiği ve resmi açıklamanın kısa bir süre içerisinde yapılacağı öğrenildi. 

Birkaç kez Vahit Bingöl ile de biraraya geldiği ve yüzyüze görüşme yaptığı öğrenilen Genel Başkan Babacan'ın, "Erzurum'un temelini sağlam atın, Erzurum bizim için çok önemli" dediği ifade edildi.

Bu arada Vahit Bingöl'ün kurucu il başkanı olarak atanmasında, Genel Merkez'in Erzurum komisyonunun kentteki STK'lar ve kanaat önderleriyle yaptığı görüşmelerin de etkili olduğu belirtiliyor. 

Bugün genel merkeze davet edilen Vahit Bingöl'e yeni görevi resmen tebliğ edildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Burhan Koç 01 Ocak 1970 02:00

    Güzel bir seçim Erzurum için hayırlı olsun.

  • Ö şimşek 01 Ocak 1970 02:00

    Vahit başkan tebrik ederim başarılar dilerim ...