SİYASET Haber Girişi : 24 Mayıs 2021 16:43

DEVA PARTİSİ'NDEN İYİ PARTİ'YE ZİYARET

DEVA PARTİSİ'NDEN İYİ PARTİ'YE ZİYARET
Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar ve İl teşkilatını ziyaret edip, Rize'de yaşanan olaylar sonrasında geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar'ı parti binasında ziyaret eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten DEVA Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl, şunları söyledi; " İl Başkanı Bingöl; Rize'de yaşanan talihsiz provokasyon ve saldırıda yaralanan, darp edilen İYİ Partili vatandaşlarımız oldu. Memleket ile ilgili olaylara duyarsız kalmayan Muhalefet parti lider ve teşkilatlarının can güvenliği tehlike altındadır. Daha önce Sayın Kemal Kılıçdaroğlu akabinde Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Selçuk Özdağ ve şimdi de Sayın Meral Akşener. Geçtiğimiz günlerde de adı suç örgütü lideri olarak anılan bir şahsın   yakını Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan'ı hedef aldı. Bunlar demokratik hukuk ülkelerinde eşine rastlanmayan durumlardır. Maalesef ülkeyi yönetenlerin söylemleri, demokrasi ve hukuk ekseninden ülkemizi uzaklaştırdı. Başta İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener hanımefendiye, saldırı girişiminde darp edilip yaralanan İYİ Parti Erzurum İl teşkilatına ve tüm İyi Partililere geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bu tip hadiselerin yaşanmayacağı bir Türkiye ümit ediyorum." 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, " Bizler dünyanın her yerinden her renkten, ırktan, dinden insanlara kapımızı açmış, vatanımızda sahip çıkmış insanlarız." dedi.  Rize halkının dahi rahatsız olduğu bu provokatif eylemin, kendini bilmez bir kaç kişinin yaptığını ve arkalarındaki akıl hocalarının karanlık bir eylemi olduğunu dile getiren Kırkpınar şunları söyledi; "  Rize halkı bizi çok iyi karşıladı, oradaki teveccühü bilen ve farkeden o karanlık akıl, olayları istenmeyen boyuta taşımıştır. Bir çok teşkilat üyemiz fiziki şiddete uğramıştır. Olayı sosyal medya, İnternet ve televizyonlarda izleyen Yüce Milletimiz ise manen psikolojik şiddete uğramıştır. Bu hakkı nasıl ödeyecekler. İnsanımızın gelişen dünyada hakkettiği Lider ülke olma hayalini böyle mi  gerçekleştirecekler? Onlar da bunu yapamayacaklarını bildikleri için, bizim yapmamızı engellemek için bu tip provokatif eylemlere baş vuruyorlar. Saldırı anında o arbedede şahsıma gelen darbelerin acısını saatler sonra hissettim, İl ve ilçe teşkilatlarımda darp edilen arkadaşlarımız çok fazla, şöförüm aldığı darbeler yüzünden saatlerce kan kaybetti. Bunların hiç biri, Yüce Milletimizin bu provokasyona şahit olup üzülmesi kadar beni yaralamadı. Yüce Milletime bunun hakkını nasıl ödeyecekler merak ediyorum? Birlik beraberliğe hasret kaldığımız bu zor günlerde. Bizi yalnız bırakmayan Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Sayın Vahit Bingöl beyefendiye, İl ve ilçe teşkilatlarına teşekkür ediyorum." 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.