SİYASET Haber Girişi : 25 Ağustos 2020 15:41

DEVA PARTİSİ İLK SEÇİMİNİ ERZURUM'DA YAPTI

DEVA PARTİSİ İLK SEÇİMİNİ ERZURUM'DA YAPTI
Geçtiğimiz günlerde Deva Partisi Kurucu İl Başkanı olarak atanan Vahit Bingöl, teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. İlçe başkanlarını belirlenen Deva Partisi ilk seçimini Narman'da yaptı. Bu seçim Türkiye genelinde ilk seçim olma özelliği taşıyor.
Geçtiğimiz günlerde Erzurum Kurucu İl Başkanı olarak atanan Vahit Bingöl, siyasete hızlı başladı... 



Kısa süre içerisinde ilçe başkanlarını belirleyen Bingöl, kongre süreci için de düğmeye bastı. Bu gün "Kırmızı Periler" diyarı Narman'da kongre heyecanı yaşandı. Aynı zamanda Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl'ün de doğduğu ilçe olan Narman ilçe kongresinde ilçe başkanlığına İhsan Selvi seçildi. 



Deva Partisi'nin Erzurum'daki bu kongresi ülke genelinde de ilk kongre olma özelliği taşıyor. 



Deva Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl, " Kısa süre içerisinde teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamlamayı düşünüyoruz. Erzurum'u Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan son derece önemsiyor. İlk seçimin de Erzurum'dan,hemde benim kendi ilçemden gerçekleşmiş olması bizi ziyadesiyle mutlu  etti. Genel Başkanımız Erzurum İl kongresine de katılacak ve ilk hareket yine Erzurum'dan olacak. Başkan seçilen İhsan Selvi arkadaşımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi. 



Öte yandan Başkan ataması yapılan ilçelerin kongre tarihleri de belli oldu. 

Horasan 28.08.2020
Aşkale 29.08.2020
Hınıs 04.09.2020
Köprüköy 06.09.2020
Tekman 07.09.2020
Karaçoban 07.09.2020
Çat 09.09.2020

tarihlerinde seçimlerini gerçekleştirecek... 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.