SİYASET Haber Girişi : 21 Mayıs 2021 16:47

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI VAHİT BİNGÖL'DEN KINAMA

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI VAHİT BİNGÖL'DEN KINAMA
DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, Rize'de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e karşı yapılan saldırı girişimine tepki göstererek, " Siyasi partiler sandıkta ülkeyi yönetme yetkisini alırlar, sahip olma yetkisini değil." dedi.

Yaşanan olaylarla ilgili yazılı bir açıklama yayınlayan DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, " Siyasi iktidarın ülkenin sahibiymiş gibi tavırları, amacı Vatan'a ve Millet'e hizmet etmek olan muhalefeti, düşman görme ve gösterme politikasının, ülkemizde telafisi çok zor olan yaralar açacağı artık aşikardır." dedi...

 

 

 

 

 

Bingöl mesajında şunları söyledi; " Siyaset halka hizmet için en iyi araçlardan biridir. Siyasetçi; amacının halka hizmet, toplumun refah ve gelişmişlik düzeyini yükseltmek olduğunu bir dakika bile unutmadan enerjisini harcamalıdır.

 

 

 

Ne acıdır ki günümüzde ve özellikle ülkemizde iktidarı elinde tutma ve güç eksenli siyaset, hizmetten ziyade insanlar için zenginlik yollarından biri olmuştur. Dün şahit olduğumuz üzücü hadise, ülkemizde iktidarı elinde tutanların ayrıştırma politikalarının halkta oluşturduğu psikolojinin yansımasıdır.

 

 

 

Siyasi partiler sandıkta ülkeyi yönetme izni alırlar. Ülkeye sahip olma yetkisini değil. Siyasi iktidarın ülkenin sahibiymiş gibi tavırları, amacı Vatan'a ve Millet'e hizmet etmek olan muhalefeti, düşman görme ve gösterme politikasının, ülkemizde telafisi çok zor olan yaralar açacağı artık aşikardır.

 

 

 

 

Başta İyi Parti genel başkanı Sayın Meral Akşener hanımefendiye, Erzurum İyi parti teşkilatına ve tüm İYİ Partili vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, kardeşlik ve birlik temennilerimle, tüm halkımızı saygı ile selamlıyorum.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.