SİYASET Düzenleme Tarihi : 07 Kasım 2020 13:44 Haber Girişi : 07 Kasım 2020 14:01

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI BİNGÖL HINIS'TA

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI BİNGÖL HINIS'TA
DEVA Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl, ilçe gezileri kapsamında Hınıs'a gitti. Hınıslı bir vatandaş, Bingöl'e "Sudan kıyıya vurmuş balık gibiyiz" dedi.
DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI BİNGÖL HINIS'TA

Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, sanki seçim varmış gibi ilçe ilçe geziyor. İlçe gezileri kapsamında Hınıs'a giden Bingöl ve ekibi, esnafı ziyaret etti, sorunlarını not aldı. 

 

 

 

 

 

Kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu ifade eden Bingöl, " Bizim tek derdimiz ekonomi değil, bu ülkede birlik ve beraberliği de tesis edeceğiz. Hınıs'ın sorunlarını biliyoruz. Çözülmeyecek hiç bir problem yok, yeter ki meseleye samimiyetle yaklaşalım, birlik ve beraberliğimizi bozmayalım." dedi. 

 

 

 

 

 

Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl'e ve ekibini yoğun ilgi gösteren vatandaşlar ekonomiden yakındılar. Bir Hınıslı vatandaşın söyledikleri dikkat çekiciydi. Vatandaş Bingöl'e " Her şey belli, her şey ordata, hiç bir beklentimiz kalmadı. Memleketin gidişatını biliyorsunuz. İşsizlik almış başını gidiyor. Bu gün ekonomi sıfır. Millet bu gün hayvancılığı bıraktı, tarımı bıraktı. Sudan Kıyıya vuran bir balık gibi duruyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin." dedi... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.