SİYASET Haber Girişi : 10 Şubat 2022 09:28

DEVA DERT DİNLİYOR

DEVA DERT DİNLİYOR
Genel Başkanlığını Ali Babacan'ın, İl Başkanlığını Vahit Bingöl'ün yaptığı Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Erzurum'da sokak sokak, esnaf esnaf gezerek dert dinliyor.

Erzurum'da siyaset iyice ısınıyor... Teker teker sahaya inen siyasi partiler; sokak sokak, ev ev, esnaf esnaf gezerek bire bir, vatandaşların sıkıntısını dinliyor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Genel Başkanlığını Ali Babacan'ın, İl  Başkanlığını Vahit Bingöl'ün yaptığı Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) esnaf gezilerini kent merkezinde sürdürüyor. DEVA Partisi İl Başkan Yardımcısı Müslüm Çağlar ile birlikte bugün Yakutiye  ilçe merkezinde esnaf gezisine çıkan DEVA Partililer, kime bir dokundu ise bin ah işitti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esnafın; elektrik, kira ve diğer giderleri ile artık baş edemediğini anlatan İl  Başkanı Vahit Bingöl, "Vatandaş çaresiz. Erzurum'da iş yerleri bir bir kapanıyor. Vatandaş, esnaf bu darboğazdan tek kurtuluş umudu olarak DEVA'yı görüyor. Erzurum'da hemşehrilerimize mahcup olmayacağız. DEVA Partisi olarak yönetimi devraldığımızda Türkiye’yi gerçek anlamda yaşanacak bir ülke hâline getireceğiz. Adaletten kalkınmaya, ekonomiden sosyal hayata, eğitimden sağlığa parmakla gösterilecek bir ülke olmanın yolu DEVA’dan geçmektedir. Bizim partimiz bir kadro harekatı olarakiktidara yürüyor. Bu yolda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimi DEVA Partisi'nde geleceğe emin adımlarla birlikte yürümeye davet ediyorum" diye konuştu.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.