GÜNDEM Haber Girişi : 20 Şubat 2023 14:34

DEPREMZEDELERİN GÖNLÜNÜ FETHETTİ

DEPREMZEDELERİN GÖNLÜNÜ FETHETTİ
İYİ Parti New Jersey temsilcisi Fatih Karataş, Adıyaman'da depremden etkilenen ailelerin gönlünü fethetti.
DEPREMZEDELERİN GÖNLÜNÜ FETHETTİ

Depremin olduğu ilk günden itibaren, deprem bölgesi için çalışmalar başlatan İYİ Parti New Jersey temsilcisi Erzurumlu Fatih Karataş, ABD'de topladığı yardımları depremzedelere ulaştırıyor. 

 

 

 

İlk etapta depremzedeler için 2 milyon TL bütçe ayıran Fatih Karataş, Depremden zarar gören aileler için 4 tır insani yardım malzemesini de bölgeye ulaştırdı. Adıyaman'da adeta üs kuran Fatih Karataş, bölge insanının gönlünü de fethetti. 

 

 

 

Sürekli ihtiyaçların tespiti ve giderilmesi için gayret gösteren Karataş, Konya milletvekili Fahrettin Yokuş, İYİ Parti Gik üyesi Burhanettin Kocamaz'a da Adıyaman ziyaretleri sırasında eşlik etti. Karataş, " Bölgeye yardımlarımız artarak devam edecek. İlk etapta 2 milyon Tl bütçe ayırdık, ayrıca 4 tır insani yardım malzemesini bölgeye ulaştırdık. İnsanlar çaresiz, ancak umutlarını yitirmemişler, biz necip bir milletiz. Yaraları hep birlikte saracağız. Bizlere güvenen yardımlarını ulaştıranlara teşekkür ediyoruz." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.