GÜNDEM Haber Girişi : 20 Şubat 2023 12:39

DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜLER

DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜLER
Türk Sağlık Sen Erzurum şubesi, topladıkları oyuncakları, Depremzede çocuklara ulaştırdı.

Türk Sağlık Sen Erzurum şubesi, başlattıkları kampanya sonrası, topladıkları binlerce oyuncağı, adıyamanda, çadırkentlerdeki depremzede çocuklara dağıttı.

 

 

Türk sağlık Sen Erzurum  Şube Başkanı Faruk Bulut'un " Amacımız, deprem korkusu yaşayan çocuklarımıza destek olmak, acılarını paylaşmak, yaşadıkları korkuyu bir nebze de olsa azaltmak" dedi.

 

 

Böllgeye giderek oyuncakları çocuklara tek tek elleriyle veren Bulut şunları söyledi; " Türk Sağlık Sen Erzurum şubeleri olarak başlattığımız oyuncak kampanyasında şubemize getirilen oyuncaklarla Adıyaman’ı ziyaret ederek gri, karanlık ve soğuk bir nesne halini alarak somutlaşan acıya ortak olmaya çalıştık. 

 

 

 

 

 

Ziyaretimizde öncelikle Adıyaman devlet hastanesine uğrayarak sağlık çalışmalarımızla dertlenip, hasta çocuklara geçmiş olsun  dileklerimizi ilettikten sonra çadır kentlere geçip, çocuklarımızla tanışıp Erzurumlu dadaşların ve sağlık çalışanlarımızın selamını ilettik. 

 

 

 
Bu ziyaretimizde yanımızda götürdüğümüz binlerce oyuncağı şubemize ulaştırıp bizlere emanet eden kahraman sağlık çalışanlarımıza,desteğini  esirgemeyen teşkilat mensuplarımıza, özellikle bu hediyeleri kabul eden depremzede çocuklarımıza ve annelerine teşekkürü borç bilirim." 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.