SİYASET Haber Girişi : 27 Ocak 2023 16:52

DEMOKRAT PARTİ'DEN ERKHABER'E ZİYARET

DEMOKRAT PARTİ'DEN ERKHABER'E ZİYARET
Demokrat Parti İl Başkanı Avukat Oğulcan Kaya, Erk Medya'yı ziyaret ederek, yaklaşan seçimlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Demokrat Parti Erzurum İl Başkanı Oğulcan Kaya Erk Medya'yı ziyaret etti. Gazeteciler Sinan Özçaylak ve Orkun Çizmeli ile bir süre sohbet eden Kaya, " Yaklaşan seçimlerle ilgili olarak fikir alışverişinde bulundu. 

 

 

Çiçeği burnundaki İl Başkanı Kaya, Merkezde ilçe kongrelerini tamamladıklarını,  önümüzdeki günlerde de diğer ilçelerin kongrelerini bitireceklerini ifade etti. Milletvekilliği için aday başvuruları olduğuna dikkat çeken Kaya, " Erzurum'da Demokrat Parti, sürpriz yapabilir" dedi. 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinan Özçaylak, İl Başkanı Kaya'nın Erzurum'da en genç il başkanı olduğuna vurgu yaparak, " Aileden Demokrat Partili olan Oğulcan Kaya, şehirde parti adına önemli bir sinerji yakaladı. Gençliğinin verdiği dinanizimle Demokrat Parti'yi görünür hale getirecektir." dedi 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.