GÜNDEM Haber Girişi : 11 Mayıs 2018 12:12

Dedikodu şeker fabrikasına mal oldu

Dedikodu şeker fabrikasına mal oldu
Başkan Sekmen, Erzurum Şeker Fabrikası için neden harekete geçmediğini açıkladı.
Erzurum Şeker Fabrikası'nın dün açık artırma usulü ile satılması, şehir gündemine bomba gibi düştü. Konuyla iglili olarak bir değerlendirme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, görüşlerini canlı yayında dile getirdi. 

Katıldığı bir radyo programında konuşan Sekmen, Şeker Fabrikası için neden harekete geçmediğiyle ilgili olarak yöneltilen soruya, şöyle yanıt verdi: "Biz yatırım deyince birileri dedikodu yapmaya başladı. Biz o şeker fabrikasını satın alır, adam gibi işletir, kâra geçirir, istihdamı bile beş katına rahatlıkla çıkarabilirdik. Bundan da şehir kazanırdı. Ama Erzurum'da belediye bir yatırıma yöneldiğinde, bir işe kalkıştığında birileri hemen dedikoduya başlıyor, dedikodu üretiyor. Ben bu yüzden tedirgin oldum, endişe ettim açıkçası. Yoksa biliyoruz, biz Şeker Fabrikası için harekete geçmiş olduğumuz anda yine şunu diyeceklerdi: 'Belediye yine işini bıraktı, başka işlere girişti' diye. Biz bu yüzden Erzurum Şeker Fabrikası konusunda adım atmadık. Ama gönlümüz Erzurumlu yatırımcıların almasındaydı" dedi.
Kaynak: Nokta25 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.