EKONOMİ Haber Girişi : 13 Ekim 2022 12:35

DAİB KOSOVA KALKINMA BAKANINI AĞIRLADI

DAİB KOSOVA KALKINMA BAKANINI AĞIRLADI
İhracatın geliştirilmesi için samimi gayretler gösteren Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği, Kosova Kalkınma Bakanı Fikrim Damka'yı ağırladı.

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliğini ziyaret eden Kosova Kalkınma Bakanı Sn. Fikrim Damka'yı Birlik Başkanı Ethem Tanrıver karşıladı. İki ülke arasındaki ticaretin geliştirilmesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, EkoAvrasya Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eren ve ihraçat yapan firma temsilcileride hazır bulundu. 

 

 

 

 

Görüşme sonrası bir açıklama yapan DAİB Başkanı Ethem Tanrıver, " Ülkemizin ihracat hedefine ulaşması için, yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte azami gayreti göstermekteyiz. Bu kapsamda bölgeden yeni ihracat rotaları oluşturmak istiyoruz. Bu kapsamda, Kosova Kalkınma Bakanı Sn. Fikrim Damka, EkoAvrasya Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eren ve beraberindeki heyet ile birlikte Türkiye ile Kosova arasındaki ticari ve ekonomik işbirliği hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Son derece verimli bir görüşme oldu" dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Öte yandan Birlik Merkezinde İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Başkonsolosu Sn. Mohammed Ebrahimi' yi de ağırlayan Başkan Ethem Tanrıver, Türkiye ile İran arasındaki ticari ve ekonomik işbirliği hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.