SİYASET Haber Girişi : 14 Ağustos 2021 00:46

Dadaşlar tüm ülkeye misafirperverliğimizi göstermiştir...

Dadaşlar tüm ülkeye misafirperverliğimizi göstermiştir...
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Erzurum ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ERZURUMEKSPRES - İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Erzurum ziyareti ile ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kırkpınar, "Kadim şehrimizin Serhad dadaşları tüm ülkeye misafirperliğimizi göstermiştir''dedi.

 

Kırkpınar şunları söyledi;

Erzurum’umuza gelip; esnafın, vatandaşın derdini sıkıntısını dinleyerek Türkiye'ye duyuran Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiye, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın Bakanıma, TBMM grup başkanımız Sayın Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu'na, GİK üyelerimize, kıymetli milletvekillerimize, Erzurum Milletvekilimiz Sayın Naci Cinisli Beyefendiye, İl yönetimimize, ilçe başkanlarımız ve yönetimlerine, Kadın politikaları il başkanımız ve teşkilatına, Gençlik politikaları başkanımız ve teşkilatına, tüm İYİ Parti gönüllüleri ve üyelerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

 

 

Genel Başkanımız ve beraberindeki heyeti misafir ederken, örnek devlet adamlığı ile kusursuz bir durum sağlayan Sayın Valimiz Okay Memiş, İl Emniyet Müdürümüz Levent Tuncer, İl Jandarma Komutanı Ali Gemalmaz Beyefendiler ile birlikte; kıymetli emniyet, jandarma ve istihbarat personeline ve emeği geçen tüm kamu personeline yürekten teşekkürlerimi sunarım. 
Kadim şehrimizin güzel insanlarına teşekkürü borç bilir, trafikte ve sosyal hayatta elimizde olmadan yaşattığımız sıkıntılar varsa ondan ötürü haklarını helal etmelerini arz ederim.”

 

BU GELEN İKTİDARIN AYAK SESLERİ

Halkımıza yoğun ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Dadaşlar kararını verdiğini belli etti artık ne yaparsanız ne derseniz ne iftira atarsanız atın, korkunun ecele faydası yok bu gelen iktidarın ayak sesleri ,halkımızdan gelen bu ses , bıkmışlığın sesi bu gelen zulümün sesi bu gelen tükenmişliğin sesi...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.