GÜNDEM Haber Girişi : 27 Nisan 2022 09:22

DADAŞLAR İZMİR'DE İFTARDA BULUŞTU

DADAŞLAR İZMİR'DE İFTARDA BULUŞTU
Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu, İzmir'de yaşayan Dadaşlarla iftarda bir araya geldi.

Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu, İzmir'de yaşayan Dadaşlarla iftarda bir araya geldi. 

 

 

 

 

 

Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu'nun organize ettiği iftar yamağine, Ak Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, İzmir İl Müftüsü Salih Sezik,Menemen Kaymakamı Fatih Yılmaz, Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Erzurumlular Vakfı Başkanı Kenan Kırkpınar, Menemen Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Demircioğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Sabri Çoruh, Erzurum Ülkü Ocakları eski Başkanı Barış Atilla  ile dernek başkanları ve çok sayıda Erzurumlu katıldı. 

 

 

 

 

 

 

İftar programında bir konuşma yapan Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Başkanı Zakir Salmanoğlu, " Erzurum'da Ramazan bir başkadır. Erzurum, " Oruc tutan şehir " olarak anılır. Kamu kurumlarında çalışan bir çok hemşerimiz Erzurum'da Ramazan'ın manevi hafasından feyizlenmek için yıllık izinlerinin bir kısmını ramazan ayında kullanarak, Erzurum'a giderler. Bizlerde İzmir'de bu manevi havayı yaşamaya, yaşatmaya gayret gösteriyoruz. Bu gün burada iftar yemeğimize katığlan bütün hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Şimdiden başta hemşerilerimiz olmak üzere bütün ismal aleminin Ramazan bayramını da kutluyorum." dedi  

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.