SPOR Haber Girişi : 03 Eylül 2020 16:12

Dadaş'ın kalesi Farnolle'a emanet

Dadaş'ın kalesi Farnolle'a emanet
Mavi Beyazlılar, son iki sezondur Malatyaspor'un kalesini koruyan Benin'li file bekçisi Fabien Farnolle ile her konuda anlaştı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Gürcistan milli takımı kalecisi Makaridze'nin ön protokol imzalamasına rağmen Erzurum'a gelmekten vazgeçmesinin ardından bir yandan oyuncuyla ilgili yasal süreci başlatırken, diğer yandan da yeni bir kaleci transferini gerçekleştirdi. Mavi Beyazlılar, son iki sezondur Malatyaspor'un kalesini koruyan Benin'li file bekçisi Fabien Farnolle ile her konuda anlaştı. 

Sabah saatlerinde İstanbul'da sağlık kontrolünden geçen tecrübeli file bekçisi, kendisini B.B. Erzurumsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı. Benin milli takımının da kalesini koruyan Farnolle'nun akşam saatlerinde Erzurum'a gelmesi bekleniyor... Mavi Beyazlılar, Mina ve Donald'ın ardından bu sezon Malatyaspor'dan 3'ncü transferini gerçekleştirmiş oldu. 

 

GÜNDEMDE BİR KALECİ DAHA VAR

Öte yandan Farnolle transferinin ardından kaleci arayışlarına devam eden B.B. Erzurumspor transfer komitesi, gündemine 1 yerli 1 de yabancı kaleciyi aldı. Yerli kaleci olarak Ertuğrul Taşkıran ile masaya oturan Dadaşlar, yabancı olarak da gelecek vaadeden genç bir kaleci ile görüştü. Aynı zamanda genç yaşına rağmen ülkesinin milli takımında da görev yapan file bekçisi ve kulübüyle büyük ölçüde anlaşan Mavi Beyazlılar, ileride büyük para kazanabileceklerini düşündükleri genç kaleciyi kadrosuna katmak istiyor. Dadaşlar, yerli ve yabancı 2 isimden birin kadrosuna dahil edip, kaleci transferini sonlandırmış olacak...  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.