GÜNDEM Haber Girişi : 18 Şubat 2023 12:32

DADAŞ, DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ

DADAŞ, DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ
İYİ Parti Yakutiye İlçe Başkanı Ömür Dadaş, Erzurum'da otellere yerleştirilen depremzedeleri ziyaret etti. Çocuklara oyuncak hediye eden Dadaş, depremzedelerin ihtiyaçlarını da tespit etti.

İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ömür Dadaş ve yönetimi, Deprem Bölgesinden Erzurum'a gelen ve otellere yerleştirilen depremzedeleri ziyaret etti. 

 

 

 

Beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Sünmani Yıldırım ve Hatice Ulusu ile birlikte, depremzedeleri misarif eden  Çatalkaya otel'e giden İYİ Parti Yakutiye İlçe Başkanı Ömür Dadaş, çocuklara oyuncak hediye etti. 

 

 

 

 

 

Depremzede ailelerle görüşüp ihtiyaçlarını da tespit eden Dadaş, " Millet olarak zor günler geçiriyoruz. Erzurum'da depremzedeler için otellerini açan bütün işletmecilerimize teşekkür ediyoruz. İYİ Parti Yakutiye İlçe teşkilatı olarak Erzurum'da misafir edilen ailelerimizi ziyaret edip, bir ihtiyaçları olup olmadığı sorduk. Depremden belki de en çok etkilenen çocuklarımıza küçük hediyeler verdik. 

 

 

Ne yazık ki millet olarak uzun yıllar unutamayacağımız bir acı ve travmayla karşı karşıyayız. Deprem sonrası 10 güne yakın bölgede depremzede vatandaşlarımız için bütün imkanlarımızı seferber edip, acılarını paylaşmaya çalıştık. Gördüklerimizi hafızamızdan silmemiz neredeyse imkansız. Ancak milletimizin ne kadar necip bir millet olduğunu da bir kez daha görmüş olduk. 

 

 

Bir daha böyle acılar yaşanmaması için tedbir almamız, hazırlıklı olmamız şart. Acılı günlerimiz, yasımız bittikten sonra özellikle Erzurum'da yapı stokunun incelenmesi için İYİ Parti olarak, harekete geçeceğiz. Uzmanlar Bingöl Yedisu fayında meydana gelecek bir depremin Erzurum'u da etkileyeceğini söylüyor. Deprem olmadan biran evvel, şehrin risk haritasını çıkarıp, riskli binaların dönüşümünü sağlamak zorundayız. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız." dedi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.