KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 08 Mart 2024 09:35

Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Bozkurt’un Hür Sedası konserine yoğun ilgi

Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Bozkurt’un Hür Sedası  konserine yoğun ilgi
Erzurum Ülkü Ocakları tarafından organize edilen, Ünlü sanatçı Ali Kınık'ın sahne aldığı, Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Bozkurt’un Hür Sedası konseri yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Kazım Karabekir Kapalı spor salununda gerçekleştirilen, Kaya Kuzucu, Ahmet Öngel ve Ali Kınık'ın sahne aldığı Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Bozkurt’un Hür Sedası konseri yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. 

 

 

 

Erzurum Ülkü Ocakları tarafından organize edilen Konserde, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Nebioğlu, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, MHP İl Başkanı Adem Yurdagül,  İlçe Belediye Başkan adayları da hazır bulundu. 

 

 

 

 

 

Binlerce gencin doldurduğu salonda açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Mevlüt Özcan, " Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Bozkurt’un Hür Sedası Adlı Gecemizde Bizi Yanlız Bırakmayan Ülkü Ocakları Genel Bşk. Yrd. Lütfü Nebioğlu Mhp Erzurum İl Bşk. Adem Yurdagül Cumhur İttifakı Büyükşehir Bld.Başkanı Mehmet Sekmen Aziziye Bld.Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu Aziziye Belediye Başkanı M. Cevdet Orhan Palandöken Bld.Başkanı Muhammet Sunar Yakutiye ve Palandöken Kaymakamları Türkav İl Başkanı Mhp ilçe Başkanları Ülkü Ocaklarının Yürekli Yiğit İlçe Ocak Başkanları Geçmiş Dönem il Ve İlçe Ocak Başkanları Asenalarımız Genç Bozkurt’lar Bu Güzel Gecemize Hoşgeldiniz Şeref Verdiniz Varolsun Erzurum Varolsun Ülkü Ocakları…" dedi. 

 

 

 

 

 

Ardından bir konuşma yapan MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, " Edep ve terbiye ile vatan, millet sevdasını yüreğimize nakşettiğimiz, kutlu dergahımız Ülkü Ocaklarımız tarafından düzenlenen konser etkinliğine, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcımız Lütfü Nebioğlu, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn Mehmet Sekmen, İlçe Belediye Başkan adaylarımız ve teşkilatımızla birlikte katılarak binlerce ülküdaşımızla aynı havayı teneffüs etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu büyük organizasyonu tertipleyen İl Başkanımız kıymetli kardeşim Mevlüt Özcan, ilçe Ocak başkanlarımız ve tüm ekiplerini yürekten kutluyorum." dedi. 

 

 

 

 

 

Konser öncesi bir konuşma yapan Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen'de birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, " Cumhur İttifakı olarak Erzurum'Da ne kadar güçlü olduğumuzun bir göstergesidir, bu gün burada bu salonu hınca hınç dolduran genç kardeşlerimiz. Geçmişte olduğu gibi bu seçimden de AK Parti ve MHP olarak birlik ve beraberlik içinde zaferle çıkacağız. Erzurum Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanımız Mevlüt Özcan'a ve konsere katılan tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum." dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

Konuşmaların ardından konsere geçildi. Kaya Kuzucu, Ahmet Öngel ve Ali Kınık'ın sahne aldığı konserde gençler doyasıya eğlendiler.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.