GÜNDEM Haber Girişi : 28 Ekim 2021 16:43

Cumhuriyetimiz sonsuza dek baki kalacaktır...

Cumhuriyetimiz sonsuza dek baki kalacaktır...
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, 29 Ekim münasebeti ile yazılı bir açıklamada bulundu.

ERZURUMEKSPRES - İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, 29 Ekim münasebeti ile yazılı bir açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamada Kırkpınar, “98 yıl önce bugün Cumhuriyeti bize hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, bu kutlu günün en büyük mimarlarıdır. Topraklarımızda yıllarca süren işgal girişiminin püskürtülmesi ve düşmanın büyük yenilgisi, Dünyaya bir kez daha milletimizin birlik ve beraberlik ruhunun ne kadar güçlü olduğunu göstermiştir. Bu güçlü irade ve bu vatan sevdasının en büyük ödülü şüphesiz Cumhuriyettir. İmkânsız denilecek şartlarda; yoklukla, yoksullukla ve sayısız şehidimizin kanlarıyla kazandığımız topraklarımızı ve kazanımlarımızı ilk günkü gibi korumak ve savunmak bizim en asli vazifemizdir. Cumhuriyetimiz dün bizlere emanet edildi, bizden de gelecek nesillerimize emanet edilerek sürüp gidecek ve kimsenin şüphesi olmasın ki sonsuza kadar baki kalacaktır. Aziz milletimiz, bu değerlerin yitirilmesine asla müsaade etmeyecektir. 

Bu topraklarda yaşayan, etnik köken ayırmaksızın her bir ferdimizin hiçbir zaman ayrıştırılmasının mümkün olmadığının en büyük kanıtlarından biri olan milli mücadelemiz, dün olduğu gibi bugün de devam etmektedir. Cumhuriyetin tüm kazanımlarını bir bir yok etmeye çalışan bu zihniyet asla amacına ulaşamayacak, dün olduğu gibi bugün de tarihte kaybeden taraf olarak yerini alacaktır. 

Bu vesile ile; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, saygı ve minnetle anıyor, aziz milletimizin Cumhuriyet bayramını kutluyorum.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.