GÜNDEM Haber Girişi : 05 Nisan 2021 12:05

ÇOK İYİ ÖLÜ TAKLİDİ YAPIYORLAR.

ÇOK İYİ ÖLÜ TAKLİDİ YAPIYORLAR.
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, bildiri yayınlayan Amirallerle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, bildiri yayınlayan Amirallerle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Öz açıklamasında "Bundan sonra asla Türkiye’de darbe olmaz.” denilse de milletin iradesine darbe yapmak isteyenler çok iyi ölü taklidi yapıp en kritik anlarda milletin karşısına dikilebilmektedirler." dedi... 

 

 

 

 

 

ÖZ'ün açıklaması şöyle; 

 

 

Türkiye’nin darbelerle dolu geçmişini bilen herkes gibi ben de söz konusu bildirinin nasıl okunacağını, içerisinde hangi kodların saklı olduğu çok iyi biliyorum. Sıradan insanların değil, Türkiye’nin darbe geçmişini çok iyi bilen insanların bir gece yarısı birtakım meseleleri bahane ederek yayımlamış oldukları bildiriyi kınıyorum.

 

 

 

Üzülerek belirteyim ki her ne kadar zaman zaman “Bundan sonra asla Türkiye’de darbe olmaz.” denilse de milletin iradesine darbe yapmak isteyenler çok iyi ölü taklidi yapıp en kritik anlarda milletin karşısına dikilebilmektedirler.

 

 

 

Dünyanın en geri kalmış ülkelerine has bu durumu artık kabul etmeyeceğimizi sadece o bildiriye imza atanların değil, aklında milletin iradesine darbe yapma fikrinin zerresi olan herkesin bilmesi lazım. Tıpkı 15 Temmuz’da milletimizin darbecilere hatırlattığı gibi Türkiye artık eski Türkiye değil. Değişiyor, dönüşüyor, gelişiyor, her alanda ilerlemenin ve kalkınmanın yollarını arayıp kendini daha iyi savunuyor. Ancak bu savunmayı tam anlamıyla gerçekleştirmenin bir yolu da bizle yaşayıp ama aslında hiçbir zaman bizden olmayan, her fırsatta elinde avucunda ne imkân varsa kullanıp milleti bertaraf etmeye çalışan ve milletin iyiliğini her şeyden çok istediğini söylese de milletin seçtiklerine kanlı ve çirkin darbe geçmişini bilmesine rağmen bir gece yarısı “ayar” vermeye çalışmaktan da geri durmayan bu zihniyetle sonuna kadar mücadele etmek ve milletin iradesini korumaktır.

 

 

 

 

Bununla birlikte, şu husus hiçbir zaman unutulmamalıdır ki darbeciler her ne kadar Türk Silahlı Kuvvetleri’nin adını yere düşürüp ordumuzu bütün dünyada darbeci bir ordu olarak tanıtsa da biz ordumuzun başarılarına şahidiz. Dolayısıyla her an eli tetikte bekleyip fırsat kollayan bu çirkin zihniyete karşı mücadele eden ve bu toprakları vatanımız haline getiren şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, hali hazırda görev yapan askerlerimize şükranlarımı sunuyorum. Allah gece gündüz demeden vatan için gayret eden ordumuzun yardımcısı olsun.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.