SİYASET Haber Girişi : 22 Haziran 2019 14:21

Cinisli-Altınok kavgasında söz Cinisli'de: Kabarık siciline rağmen...

Cinisli-Altınok kavgasında söz Cinisli'de: Kabarık siciline rağmen...
İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ile AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok arasında yaşanan siyasi tansiyon giderek yükseliyor.

 İYİ Parti'nin eski il başkanı İbrahim Dumlu'nun "HDP ile aynı istikamette olmak benim için zuldür" açıklaması yapıp gğörevinden istifa etmesinin ardından TBMM Genel Kurulu'nda iki vekil arasında başlayan tartışma, "basın açıklamaları" ile tüm hızıyla devam ediyor. 

İYİ Parti Milletvekili Cinisli'nin Erzurum'da düzenlediği basın toplantısında "Bakan olmuş ama devlet adamı olamamış" diyerek eleştirdiği AK Parti Milletvekili Selami Altınok, jet hızında bir basın açıklaması yapıp, Cinisli'ye "Benim devlet adamlığımı yorumlamak Naci Cinisli'nin haddi değildir" cevabını vermişti.

Bugün ise iki vekil arasında yaşanan sayisi tartışma, sosyal medyaya taşındı. İYİ Parti Milletvekili Cinisli, Facebook ve Twitter'daki kişisel hesaplarından, ERKHABER'de yer alan Selami Altınok'un haberini paylaştı ve "Çapsız bir demeç olmuş. Kabarık siciline rağmen büyük cesaret. Buna cevap versem mi, bilemedim. Bir düşüneyim. Yoksa bazı sorular mı sorsam?" diyerek, adeta Altınok'a aba altından sopa gösterdi...

Cinisli'nin "kabarık sicil" vurgusuyla neyi kasettiği ve Altınok'a yönelteceğini ifade ettiği soruların neler olduğu merak konusu oldu...

İŞTE KAVGAYI BAŞLATAN O AÇIKLAMALAR



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.