SİYASET Haber Girişi : 17 Şubat 2024 10:13

Çiğdemli evladını bağrına bastı

Çiğdemli evladını bağrına bastı
İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik'e baba ocağında sevgi seli.

31 martta yapılacak olan yerel seçim için çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, köyü olan eski ismiyle Tikkir yeni ismiyle Çiğdemli'deydi.

 

 

Çiğdemli mahallesindeki vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Fatih Çelik, baba ocağında kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek  " Moral bulduk. Büyüklerimizin hayır dualarını aldık, arkadaşlarımız samimiyeti gücümüze güç kattı, el birliğiyle ilçemizi yarınlara taşıyacağız." dedi. 

 

 

Mühendis aday Çelik, " belediyecilik anlaşımızdaki temel vizyonumuz; yeni nesil belediyecilik anlayışı ile kent yapılanmasının en güzel ve seçkin örneklerinden birini oluşturarak model bir kent yaratmaktır" dedi.

 

 

 

 

Çelik şunları söyledi; " Kendi kendine yetebilen, tarihinden aldığı güç ile her ferdini kucaklayan, adil ve eşit hizmet anlayışını İlçemizin her bir köşesinde hakim kılacağız. Bu güzel ilçemizin öz evlatları olarak, sizin vicdanlarınız bizim vicdanlarımızdır. Sizlerin onuru, bizim onurumuzdur. 1 Nisan 2024 Sabahı Aziziye Belediyesi’ni siyasi ahlak ve onurumuzla hep birlikte yöneteceğiz” 

 

 

“ Şehrimiz ve İlçemiz için çalışacağız." vurgusunu yapan Çelik, " Hiç kimseyi ayırmayacağız. İlçemizin her bir ferdi için çalışacağız. İnsan odaklı olacağız. Kesinlikle o bu şu ayrımı yapmayacağız. Herkes bizim vatandaşımız, herkes bizim ailemiz, herkes bizim kardeşimiz. Vatanını, bayrağını seven herkes için çalışacağız, onlara hizmet edeceğiz. Rabb'im bu mücadelemizde memleketimize hayırlı işler yapmayı, memleketimizde faydalı işler yapmayı, gençlerimize, yaşlılarımıza, şehrimizdeki her bir ferde hayırlı hizmetler yapmayı ve ülkemize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin" dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.