CİCİ SÖZÜNÜ TUTTU

İran'da kadınlar 22 yaşındaki Mahsa Amini'nin İslami kurallara uygun şekilde başını kapatmadığı gerekçesiyle darp edilerek öldürülmesini protesto ediyor. Dünyanın birçok ülkesinde ise kadınlar, saçlarını keserek Amini ve İranlı kadınlara destek olmak için saçlarını kesiyor.

 

 

Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak, İranlı kadınlara destek olmak için saçını ve sakalını keseceğini duyuran dünyaca ünlü kuaför Erzurumlu Harun Cici sözünü tuttu. 

 

 

Daha önce de çeşitli konularda farkındalık oluşturmak için çalışmalar yapan dünyaca ünlü kuaför Harun Cici, bu kez de İranlı kadınlara destek olmak ve kadın hakları konusunda kamuoyu oluşturmak için saç ve sakallarını kestirdi. 

 

 

40 yıldır saç ve sakalını kesmediğini dile getiren Cici,  "Kamuoyu oluşturmak için saç ve sakalımı kestim. Bunu da İran'daki zulüm gören kadınlar için yapıyorum. Kadın haklarının önemine de dikkat çekmek, kamuoyu oluşturmak istiyorum" dedi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sibel Özmen 04 Ekim 2022 12:37

    Helal olsun valla tebrik ediyorum usta..

  • Sibel Özmen 04 Ekim 2022 12:33

    Helal olsun valla tebrik ediyorum usta..

  • İbrahim kaçar 03 Ekim 2022 14:21

    Adamsın sen dostum

  • Ergün algan 03 Ekim 2022 14:05

    Tam bir ciciye yakışan haraket helal olsun sana yüreği kocamam can hemserim

bayar yarıyılı