SİYASET Haber Girişi : 27 Ocak 2024 12:53

CHP SULTANBEYLİ'DE DADAŞ BAŞKANLA YARIŞACAK

CHP SULTANBEYLİ'DE DADAŞ BAŞKANLA YARIŞACAK
CHP Sultanbeyli adayı Dr. Ayhan Koç oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun A takımındaki isimlerden biri olan Dr. Ayhan Koç, beklendiği gibi Sultanbeyli Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. İstanbul'da özellikle Erzurumluların sevdiği bir isim olan Koç'un ilçede hemen her kesimin oyunu alabileceği söyleniyor.

 

 

Koç'un adaylığı İstanbul'da olduğu kadar Erzurum'da da yankı buldu. Mayıs seçimlerinde Erzurum milletvekili adayı da olan Koç' un Sultanbeyli Belediye Başkan adayı olması hemşerilerini heyecanlandırdı. 

 

 

 

 

AYHAN KOÇ KİMDİR?  

CHP Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ayhan Koç, Erzurum'da 1965 senesinde dünyaya geldi. Horasan'da ilk ve orta öğrenimini gören Ayhan Koç, lisansını Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bitirdi.

1998 yılından bu yana İstanbul'da görev yapıyor. Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nde 8 yıl çalıştıktan sonra 2007 yılında özel bir hastanede görev yaptı.

2009 yılındaki Yerel Seçimlerde AK Parti Belediye Meclis Üyeliği'ne seçildi. 2014 yılında ikinci kez belediye meclis üyeliğine seçildi ve belediye başkan yardımcılığı yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı yaptı. 

Ayhan Koç, evli ve 2 çocuk babasıdır. 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP'den İstanbul İli, Sultanbeyli İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.