SİYASET Haber Girişi : 27 Mart 2023 13:29

CHP ONUNLA İPİ GÖĞÜSLER

CHP ONUNLA İPİ GÖĞÜSLER
Ondaki heyecan, Erzurum'da her kesimi heyecanlandırdı.

Uzun yıllardır Erzurum’da siyaseti takip eden bir gazeteci olarak belirtmeliyim ki bu dönem onun kadar milletvekili olmayı isteyen ve bu anlamda hazırlıklarını tamamlamış ikinci bir ismi, hiçbir partide göremedim. Gençliğinin verdiği dinamizmle bir dakika boş durmuyor.  Etrafındaki ekibiyle yıllardır Erzurum’da sahada çalışıyor.

 

 

 

 

CHP’nin gözde ismi İş İnsanı Serhat Can Eş’ten bahsediyorum. Memleket Partisi İl Başkanıyken, binlerce üyesiyle CHP’ye katıldı. CHP’de ciddi bir heyecan uyandırdı. O günden bu güne sahada aktif çalışıyor. Bir bakıyorsunuz, gençlik kollarıyla birlikte, bir bakıyorsunuz kadın kollarıyla. Bir bakıyorsunuz, Şenkaya’da, bir bakıyorsunuz Aziziye’de. Hiç boş durmuyor. CHP’ye heyecan, ivme kazandırdı. Teşkilatlarla uyumlu.

 

 

 

 

Erzurum’daki bütün sıkıntılarla ilgili açıklamalar yapıyor, gündem oluşturuyor. Erzurum basınıyla istişareler ediyor, iletişim becerileri yüksek. Geçtiğimiz gün Atatürk Üniversitesi’nden bir dostum aradı. Kendisini sordu. “Hayırdır” dedim? “ Bizden Erzurum’un kalkınmasıyla ilgili projeler istedi. Kendisiyle çalışacağız, çok heyecanlı, ondaki heyecan bizleri de heyecanlandırdı.” dedi.

 

 

 

CHP, Serhat Can Eş’le belki de 20 yıldan sonra Erzurum’da ilk defa milletvekili çıkarmaya çok yakın. Benden söylemesi…

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.