SİYASET Haber Girişi : 30 Mart 2023 09:22

CHP MİLLEVEKİLİ ADAY ADAYI SERHAT CAN EŞ'İN İFTAR PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

CHP MİLLEVEKİLİ ADAY ADAYI SERHAT CAN EŞ'İN İFTAR PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
CHP Erzurum milletvekili aday adayı Serhat Can Eş, iftar programında partililerle buluştu. İlginin yoğun olduğu programda Can Eş, " Bu teveccüh, partimize olan ilginin tezahürüdür." dedi.
CHP MİLLEVEKİLİ ADAY ADAYI SERHAT CAN EŞ'İN İFTAR PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

CHP Erzurum'Da salona sığmadı. CHP Milletvekili aday adayı Serhat Can Eş, iftarda partililerle buluştu.

 

 

 

İl yönetimi, İlçe Başkanlarının da katıldığı progra partililer yoğun ilgi gösterdi. 

 

 

 

 

 

İftar sonrası bir konuşma yapan CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, " Çoğu kişinin Erzurum'da ' tabela partisi' dediği Cumhuriyet Halk Partisi artık salonlara sığmıyor." dedi. Dülger şunları söyledi " Başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na olan güven, bizlerin, aday adaylarımızın sahada aktif çalışmaları Erzurum'da CHP'nin oylarını yüzde 14'lere çıkarmıştır. Sizlere söz veriyoruz, Erzurum'a da bahar gelecek." 

 

 

 

 

 

İftar programında partilileri bir araya getiren milletvekili aday adayı Serhat Can Eş, " Bu teveccüh, partimize olan ilginin tezahürüdür." dedi. 

 

 

 

 

 

 

Can Eş şunları söyledi; " Ramazan ayı sevgi, barış ve paylaşma ayıdır. Bu gün burada partililerimizle bir araya gelerek, partililerimizle birlikte Erzurumla ilgili umutlarımızı paylaştık. Ekmeğimizi bölüştük. Davetimize katılan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. 

 

 

 

 

 

Bu gün buradaki bu tablo CHP'nin iktidara yürüyüşünün işaretidir. Gönül birlikteliğimizin, samimiyetimizin, kuşatıcı siyaset anlayışımızın göstergesidir." 

 

 

 

 

 

Kendisinin Memleket Partisi İl Başkanlığından ayrılarak CHP'ye katılmış olmasıyla ilgili bazı yayın kuruluşlarında çıkan haberlerle ilgili olarak da konuşan Can Eş, " Ben CHP'nin öz çocuğuyum. Çocukluğumdan beri bu partinin içindeyim. Siyasette zaman zaman ayrılıklar olabilir. Ancak şunu belirtmeliyim ki biz bütün il yönetimimiz, ilçe başkanlarımızla CHP'ye katıldık. Bizzat yüzlerce üye kaydı yaptık. Sahada CHP'nin, Genel Başkanımız Liderimiz Kemal Kılıçdaroğlunun başarısı için gecemizi gündüzüme katarak çalışıyoruz. Bu haberleri yapanları vicdanlı olmaya davet ediyorum." dedi. 

 

 

 

 

CHP Erzurum milletvekili aday adayı Serhat Can Eş, "Eski alışkanliklarla, ayak oyunlarıyla ön alma, çamur at izi kalsın hamleleri sadece yaptıranın çığlığını,düştüğü açmazı gösterir. Evet Memleket Partisi'ni Erzurum'da örgütleyen, var eden benim. Ben bunu inkar etmiyorum ki. Ben kişisel tarihinden utanan bir aday adayı değilim ki. Ben Memleket partisini Erzurum'da görünür kılan, sonrada baba ocağına dönerek yerle yeksan eden Serhat Çan Eş'im. Bugün baba partisinde gövdesini taşın altına koyanım. Sütre gerisinden ateş etmek dadaşlığın ruhuna yakışmaz. Söyleyecek sözü olan delikanlı gibi söylesin. Kiralık kalemlerin peşinde koşmasın. Biz Erzurum'u gezi dergilerinden tanıyanlardan değiliz. Öz be öz Erzurumluyuz dadaşız." dedi. 

 

 

 

 

 

CHP'den aday adayı olan 14 kişinin de birbirinden kıymetli isimler olduğunu belirten Serhat Can Eş, " Sadece listede yeralan arkadaşlarımızla değil, bütün aday adaylarımızla 14 Mayısta yapılacak seçimlerde hep birlikte çalışacağız." dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.