SİYASET Haber Girişi : 17 Ekim 2023 15:53

CHP'Lİ VEKİLDEN ŞENKAYA BELEDİYESİNE ZOR SORULAR

CHP'Lİ VEKİLDEN ŞENKAYA BELEDİYESİNE ZOR SORULAR
CHP Ankara milletvekili Umut Akdoğan, Erzurum Parti İl Binasında yaptığı basın toplantısında Erzurum'daki belediyelerle ilgili iddialarda bulundu.
CHP'Lİ VEKİLDEN ŞENKAYA BELEDİYESİNE ZOR SORULAR

Ankara Milletvekili Umut Akdoğangeldiği Erzurum'da kendisini Erzurum'un far milletvekili ilan ederekbdiyelerle ilgili idialarda bulundu.

 

 

Toplantı öncesi bir açıklama yapan İl Başkanı Serhat Can Eş, " Mayıs ayında yapılan seçimlerde yurttaşımız bir kez daha Cumhuriyet Halk Partisi'ne muhalefet olma görevi verdi... Bu görev bilinci ile bilinmesini isterim ki bugünden sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak... Erzurum'un bütün sorunlarını iktidarın elinde olan belediyelerdeki yolsuzlukları usulsüzlükleri vatandaşın hakkının nasıl yendiğini Tek Tek açıklayacağız... Susarak değil konuşarak, kimseden korkmadan, yurttaştan gücümüzü alarak, avazımız çıktığı kadar, dilimiz döndüğü kadar bunları anlatacağız... Tüyü bitmemiş Yetimin hakkına göz dikenleri, yandaşlarını zengin ederken vatandaşı yoksulluğa mahkum edenleri, ağlatıp gülenleri tek tek ifşa edeceğiz... Herkes şunu bilsin ki Erzurum'da artık Cumhuriyet Halk Partisi var." dedi. 

 

 

 

İl Başkanı Serhat Can Eş ile birlikte basın toplantısı üzenleyen Akoğan," Artık Erzurum'daki beldiyeler mercek altında. Cumhuriyet Halk Partisi olarak AKP'li Belediyeler artık gündemimizde" dedi. 

 

 

 

AK Partili Beliyelerle ilgil iddiaları gündem getiren Akdoğan, " Mesela Şenkaya Belediyesi, bütçesinden sadece 170 bin liralık bir işi pazarlık usulü lle ihaleyle yapmış, kalan işlerin tamamını doğrudan temin yoluyla yaptırmış. Belediye Başkanına soruyoruz, bu iddialar doğru mu?" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.