SİYASET Haber Girişi : 04 Şubat 2023 15:10

CHP'Lİ SERHAT CAN EŞ SAHAYA İNDİ

CHP'Lİ SERHAT CAN EŞ SAHAYA İNDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum'da saha çalışmalarına hız verdi. CHP'li Serhat Can Eş, Aziziye'de esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla tek tek sohbet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi saha çalışmalarını sürdürüyor. Serhat Can Eş, Beraberinde İl Yöneticisi Ekrem Ekmekçi ile birlite Aziziye İlçesine çıkarma yaptı. İlçe Başkanlığını ziyaret eden Can Eş, Esnafı gezdi, vatandaşlarla sohbet etti, taziye ziyaretinde bulundu. 

 

 

 

 

" Artık durma zamanı değil" diyen Serhat Can Eş Aziziye ilçesinde yaptığı ziyaretler sonrasında bir açıklama yaptı. Can Eş Şunları söyledi; " İl Başkanlığımızın koordinesinde, saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu gün de Aziziye İlçesinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Dertlerini sıkıntılarını dinledik. Özellikle Ilıca Bölgesinde vatandaşlarımız mutsuz. Yerelde de iktidar olan AKP'nin Ilıca'yı Dadaşkent kadar önemsemediğini söylüyorlar. Ilıca ismini geri istiyorlar. Yıllardır, şifalı sularıyla bilinen Ilıcanın turizimden yeterli payı alamadığından yakınıyorlar. Her geçen gün göç verdiklerini, nüfusun eridiğini söylüyorlar. Esnaf, satış yapamıyor, vatandaşın alım gücü yok. Çoğu tarım ve hayvancılıkla uğraşan Ilıca sakinleri, ürününün para etmemesinden yakınıyor. Vatandaşın her işini şehre giderek gördüğünü ve adeta bir hayalet ilçeye dönüştüklerini söylüyorlar." dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

Saha çalışmalarının artarak devam edeceğini kaydeden Serhat Can Eş, CHP'de siyaset yapmayı düşünen herkesi sahada çalışmaya davet ederek, şunları söyledi;  " İl Başkanımız Suat Dülger'in, İl Yönetim Kurulu üyelerimizin planlamaları ile artık sahada daha çok olacağız. Vatandaşımıza Ortak Mutabak Metninde vaadettiklerimizi bir bir anlatacağız." dedi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.