SİYASET Haber Girişi : 24 Mart 2019 23:41

CHP’li Koçak esnaf turunda

CHP’li Koçak esnaf turunda
CHP Yakutiye belediye başkan adayı Cemal Koçak, hafta sonu seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleriyle sürdürdü. Yakutiye için projelerini anlatan Koçak, esnafın desteğini istedi.

ERZURUMEKSPRES - 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kala CHP Yakutiye Belediye Başkan adayı Cemal Koçak, çalışmalarına hız verdi. Hafta sonunu esnaf ziyaretlerine ayıran Koçak, projelerini anlatıp Yakutiye esnafından destek istedi. Yakutiye’nin savaş alanına dönmüş bir ilçeyi andırdığını belirten Koçak, bundan en çok esnafın etkilendiğini söyledi. Halkın yetki vermesi durumunda enkaza dönüşen ilçeyi biran önce ayağı kaldıracaklarını belirten Koçak, “Erzurum’un tarihini içinde barındıran Yakutiye ilçesi harabeye dönmüş durumda. Kentsel dönüşüm adı altında yıktıkları yerlerde enkaz bıraktılar. Bu enkazı buradan biz kaldıracağız. Yakutiye’yi zirveye taşıyacak projelerimizle geliyoruz. Halkımızla el ele vererek bu projeleri yatırıma dönüştürüp, ilçemizi şaha kaldıracağız”dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.