SİYASET Haber Girişi : 03 Kasım 2022 10:15

CHP’Lİ İLÇE BAŞKANLARI AŞKALE’DE TOPLANDI

CHP’Lİ İLÇE BAŞKANLARI AŞKALE’DE TOPLANDI
Erzurum’da yürüttüğü çalışmalarla, her kesimin dikkatini çeken Cumhuriyet Halk Partisi, ikinci toplantısını Aşkale’de yaptı.

Daha önce Oltu’da, Oltu, Şenkaya, Tortum, Uzundere, Narman ve Olur ilçe başkanları ile bir araya gelerek, Seçim sürecini, sandık görevlilerinin belirlenmesi ve seçim stratejileri konuşan CHP İl Örgütü, bu kez Aşkale’de, Aşkale, İspir, Çat ve Pazaryolu ilçe başkanlarıyla buluştu. Toplantı sonrası İl Başkanı Suat Dülger ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aşkale ziyareti sonrası bir açıklama yapan CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, “ Bugün Aşkale İlçemizde Aşkale, İspir, Çat ve Pazaryolu İlçe Başkanlarımız ile Örgüt Danışma toplantısı yaptık. Seçim sürecini değerlendirdiğimiz toplantı sonrası Aşkale İlçe Merkezimizde Esnaf ve Halk ziyareti yaptık. Aşkale İlçe Başkanımız Celal Top kardeşime misafirperverliği için teşekkür ederim.

 

 

 

 

 

 

Yaptığımız esnaf ziyaretlerinde gördük ki kağıt üzerinde gösterilen ekonomiyle vatandaşın yaşadığı çok farklı. Esnafımız, kirasını ödeyemiyor, Bağkur primlerini ödeyemiyor. Sattığı ürünü aynı fiyata yerine koyamıyor. Türkiye’nin yeni yüz yılına vatandaş, fakr u zaruret içinde giriyor. Alım gücü düşmüş, Türk Lirası her geçen gün değer kaybediyor. Türkiye ikinci yüzyılına girerken 20 yıllık AKP iktidarı sonrasında, üretmeden tüketen, banka kredileri altında ezilen, Her geçen gün artan enflasyonla baş edemeyen, faturalarını ödeyemeyen, çalışan yoksulların arttığı, işsiz gençlerin çoğaldığı, emeklisinin, çiftçisinin, memurunun mutsuz oldu bir ülke olarak giriyor.” dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.