GÜNDEM Haber Girişi : 17 Aralık 2022 19:24

CHP'Lİ DÜLGER: BEN DE İKİ NOKTA KOYUYORUM

CHP'Lİ DÜLGER: BEN DE İKİ NOKTA KOYUYORUM

ERZURUMEKSPRES - MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş’ın, Son noktayı koydu” başlıklı haberlerinde “ İmamoğlu, bu yargı kararını kendi Genel Başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu’na resmen darbe yapmak için kullanmıştır. Çok ilginçtir ki, yargı kararı sonrasında oluşan görüntü, İmamoğlu ve Akşener'in şovuna dönüşmüştür. Bu şov CHP'ye yapılan darbeden başka bir şey değildir. Ekrem İmamoğlu’nun tek eksiği İYİ Parti rozetidir.” İfadelerini eleştirerek “ittifak kültürü olmayanların bu samimiyeti anlamamaları son derece doğaldır” dedi.

 

 

 

Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’da Millet İttifakının adayı olarak seçildiğini hatırlatan Dülger, “ İstanbul’da başkan CHP ve İYİ Parti oylarıyla seçilmiştir. Bu yargı garabeti sonrasında sadece İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener değil, 6’lı masanın bütün liderleri Başkan İmamoğlu’na sahip çıkmıştır. MHP Erzurum İl Başkanın bu açıklamalarına karşılık ben de iki nokta koyarak, Yerel seçimlerde Erzurum’da Cumhur ittifakının adayı olarak seçilen MHP’li Başkanlar Uzundere ve İspir Belediye Başkanlarının tek eksiği AKP rozetidir desem, Başkan Karataş’ın hoşuna gider mi? Bu siyasi nezaketsizlik, bu tavır bize yakışmaz. İttifak etmeyi, güçlü olanın bütün isteklerine boyun eğmek olarak gören MHP’den bu samimiyeti anlamalarını beklemiyorum zaten” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.