SİYASET Haber Girişi : 05 Mayıs 2023 09:16

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ERZURUM ÇIKARMASI

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ERZURUM ÇIKARMASI
CHP'Lİ Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'den, 14 Mayıs seçimleri öncesi Erzurum adaylarına destek ziyareti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Erzurum CHP İl teşkilatını ziyaret etti. 

 

 

 

14 Mayıs seçimleri öncesinde, İl Başkanı Suat Dülger'i parti il binasında ziyaret eden Belediye Başkanları 14 mayıs seçimleriyle ilgili istişarelerde bulundu. Ziyarette CHP Milletvekili adayları Dr. Ayhan Koç, Serhat Can Eş, Murat Ozan ve Avukat Erdinç Okanlı da hazır bulundu. 

 

 

 

 

 

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Milletvekili adayı Dr.Ayhan Koç, " Kıymetli başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Dünyanın gözünün üzerinde olduğu, milyonlarca yurttaşımızın yaşadığı İstanbul'da, başta Ekrem Başkanımız olmak üzere, CHP'li Belediyelerimizin yaptığı hizmetlerle gurur duyuyoruz. Başkanlarımız gösterdi ki kaynakları doğru yönetirseniz, yandaşa candaşa sunmak yerine yurttaşa sunarsanız, hizmetleri planlarken, yurtdaşın huzurunu, rehafını hedef alırsanız, o şehre bahar geliyor. İnşallah 14 Mayıs'ta da Erzurum'a bahar gelecek." dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, " Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13 Cumhurbaşkanı yapmak için Erzurum'da adaylarımızın gayretini görüyoruz. Kendilerine desteğimizi hissettirmek adına Erzurum'a geldik.21 yıldır yerelde iktidar olan Erzurum, bu gün geldiğimiz noktada gördük ki hizmetlerden yeterli derecede faydalanamamış. 21 yıllık iktidarlarında, dünyanın sayılı doğal pistlerinden birine sahip olan Palandöken dağını kullanarak, bu güne kadar tabiri caizse Erzurum'u dünyanın önemli turizm merkezlerinden biri haline getirmeyi başarmalıydı. Sadece Kışturizmiyle bile Erzurumlunun gelirleri hatırı sayılır bir biçimde artabilirdi." dedi. 

 

 

 

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'de Erzurum Milletvekili adaylarına başarı dileklerini ileterek şunları söyledi; " Gönül köprüsü kurmaya, Erzurum'la ilgili ne yapabiliriz istişare etmeye geldik. Erzurum, Mustafa Kemal'in kurtuluş mücadelesini başlattığı, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı, medeniyetlerin beşiği konumunda olan ve tarihi misyonunu her zaman yerine getirmiş Dadaşların yaşadığı kadim bir şehir. Erzurumlular yüreği geniş, cesur, yiğit, mert insanların yaşadığı ülkenin en önemli coğrafyalarından biridir. Ne diyor Bar şiirinde Sadettin Akatay,

" ... Dadaş çelik bir yaydır, onu germeye gelmez.

Çağlayan bir sel olur, dağlara da baş eğmez.

... Yayla bulutu gibi yükselir yavaş yavaş,

Sonra birden sel olur, köpürür coşar DADAŞ" İşte bu hükumet tüm Türkiyeyi olduğu gibi Erzurum'u da tam 21 yıldır yönetim tarzıyla gerdi. Dadaşların sel olup, köpürüp coşma zamanı geldi. 14 Mayıs'ta Dadadaşlar dağlara başeğmediği gibi, bu yönetim tarzına da baş eğmeyecek." dedi. 

 

 

 

 

 

Ziyaret sonrası Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülgere, Atatürk portresi hediye etti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.