SİYASET Haber Girişi : 11 Şubat 2022 10:40

CHP İl Başkanı Suat Dülger, “ Kendim ettim Kendim buldum” türküsünü seslendirin daha inandırıcı olursunuz”

CHP İl Başkanı Suat Dülger, “ Kendim ettim Kendim buldum” türküsünü seslendirin daha inandırıcı olursunuz”
CHP İl Başkanı Suat Dülger, AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir'in " Yusufeli barajı için mahkemeye giden CHP, elektrik zamlarının sorumlusudur" ifadelerini sert bir dille eleştirdi.

CHP İl Başkanı Suat Dülger, " Yusufeli barajı için mahkemeye giden CHP, elektrik zamlarının sorumlusuymuş(!) Söz müzik: İbrahim Aydemir. Bu şarkı tutmaz İbrahim Bey!" dedi. 

 

 

 

 

 

CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, Mecliste yaptığı basın toplantısında elektrik zamlarıyla ilgili konuşan AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir’in “Yusufeli barajı için mahkemeye giden CHP, elektrik zamlarının sorumludur” ifadelerini sert bir dille eleştirerek, “ Şaka gibi, bu ülkeyi 20 yıldır CHP mi yönetiyor. Madem zamların sebebi CHP, iktidarda niye siz varsınız, iktidarı da devredin bize, sorumluluğu alalım. Ne içiyorsunuz bilmiyorum da milleti aptal yerine koymayı bırakın, gülünç oluyorsunuz” dedi.

 

 

 

 

 

Dülger yaptığı açıklamada; “ Yönetmek sorumluluktur. Bu iktidar ülkeyi yönetemediği gibi, sorumluluğu da almıyor üzerine. AKP Milletvekili Aydemir, söz ve müziğini kendisinin yazdığı yeni bir şarkı söylemiş, ‘Yusufeli barajı için mahkemeye giden CHP, elektrik zamlarının sorumlusuymuş(!)’  Bu şarkı tutmaz İbrahim bey! Bu şarkıyı vatandaş dinlemez! Bırakın şarkının tutmasını Best of da ilk yüze bile giremez. Size önerim, sorumluluk alarak, siz ve küçük ortağınız, Neşat Ertaş’ın “ Kendim ettim Kendim buldum” türküsünü seslendirin daha inandırıcı olursunuz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.