GÜNDEM Haber Girişi : 10 Aralık 2021 15:03

CHP İl Başkanı Dülger'den anlamlı destek...

CHP İl Başkanı Dülger'den anlamlı destek...
Geçen yıllarda yanan Söğütlü köyü ilk okulu kütüphanesi için başlatılan kitap kampanyasına CHP İl Başkanı Suat Dülger sessiz kalmadı.

ERZURUMEKSPRES - Geçen yıllarda yanan Söğütlü köyü ilk okulu kütüphanesi için başlatılan kitap kampanyasına CHP İl Başkanı Suat Dülger sessiz kalmadı. Kampanyaya 13 adet tablet ve 10 adet defter kalem seti ile destek veren Suat Dülger açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamada Dülger, “Geleceğimizin teminatı olan olan çocuklarımızın eğitim ve öğretimlerine önem veriyoruz. Gelecek nesillerin daha aydın ve daha yüksek hayat standatlarına sahip olmalarının tek yolu eğitimden geçiyor. Bu tip etkinlikleri takip edip sürekli destek olmak bizim asli vazifemizdir. Eşit standartlarda hayat şartlarının olmadığı bu sistemde, elimizdeki imkânları kullanarak gücümüz yettiğince halkımızın yanında olacağız. İnsanlarımızdam isteğim bu tip faaliyetlere duyarlı olup destek vermeleridir.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.