SİYASET Haber Girişi : 04 Mayıs 2023 15:57

CHP ERZURUM MİLLETVEKİLİ ADAYI DR.AYHAN KOÇ, ERZURUMLU 14 MASIY'TA GEREKENİ YAPACAKTIR

CHP ERZURUM MİLLETVEKİLİ ADAYI DR.AYHAN KOÇ, ERZURUMLU 14 MASIY'TA GEREKENİ YAPACAKTIR
CHP Erzurum Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında, Şenkayalılar derneğini ziyaret etti.

CHP Erzurum Milletvekili adayları Dr. Ayhan Koç ve Serhat Can Eş, beraberinde İl Başkanı Suat Dülger ile birlikte Palandöket İlçesindeki Şenkayalılar derneğini ziyaret ettiler. 

 

 

 

Kendisi Şenkayalı olan Milletvekili adayı Serhat Can Eş," Benim nazarımda Şenkaya, Türkiye'nin değil, Dünyanın en güzel yeri. doğal güzellikleriyle, insanlarının sıcak kanlılığıyla eşsiz bir yer. Aynı zamanda ne yazık ki hizmet noktasında 20 yıldır ihmal edilmiş, hak ettiğini alamamış, bir yer. Bu güne kadar Şenkayamın hakkını her platformda savundum. Bundan sonrasında da savunacağımdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın." dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

Ardından Şenkayalılara hitap eden CHP Erzurum Milletvekili Adayı Dr. Ayhan Koç," Erzurum nasıl ki geçmişte, kurtuluş mücadelesinde Mustafa Kemal'in arkasında Palandöken dağı gibi dimdik durduysa, bu günde demokrasi için, tek adam rejimini sonlandırmak için, sosyal adalet için, gelir dağılımında adalet için, hukukun üstünlüğü için, daha yaşanılası bir ülke için, üzerine düşeni yapacaktır. Bundan hiç bir endişem yok. İnsanlarla dalga geçer gibi, 21 yıldır verdiği sözleri tutmayanlar, yine vaatlerle oy devşirmeye çalışıyorlar. Ancak yanılıyorlar, Şenkayalının, Erzurumlu'nun milletimizin ferasetini bilmiyorlar. Bu millet feraset sahibidir.

 

 

 

 

 

Ben biliyorum ki bu millet; gözü saraylarda olanlarla, gözü yandaşını zengin etmekte olanlarla, adalet diyen, eşit işe eşit ücret diyen, liyakat diyen bunu da yaşantısıyla kanıtlayan Cumhurbaşkanı adayımız, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu ayıracaktır. Sandıkta altı oka mührünü basacak, bu düzene son verecektir." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mahmut lokmacı 05 Mayıs 2023 12:03

    Zihniyet değişmediği müddetçe ne yapsanız faydasız. Erzurumlu hem gecimden şikayetçi hem de ülkeyi bu duruma düşürenlere tekrar oyunu veriyor. Böyle bir memleket. Çünkü Zihniyet hep aynı bir türlü gerçekleri göremiyorlar