SİYASET Haber Girişi : 26 Mart 2023 19:13

CHP Erzurum  Milletvekili Aday Adayı Eren: TÜRKİYE’NİN TAZE KANA İHTİYACI VAR

CHP Erzurum  Milletvekili Aday Adayı Eren: TÜRKİYE’NİN TAZE KANA İHTİYACI VAR
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum Milletvekili Aday Adayı Bahadır Eren, parti teşkilatı ile bir araya gelerek, dayanışma ve birlik adına iftar yemeği verdi.

ERZURUMEKSPRES - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum Milletvekili Aday Adayı Bahadır Eren, parti teşkilatı ile bir araya gelerek, dayanışma ve birlik adına iftar yemeği verdi. Eren’in, örnek davranışı beğeni topladı. Mücadele ve dayanışma mesajlarının verildiği  İftar yemeğine  CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, İl Yöneticileri, İlçe Başkanları,  Kadın Kolları İl Başkanı ve üyeleri  ile partililer katıldı. İftar yemeğinde selamlama konuşması yapan Milletvekili Aday Adayı Bahadır Eren, 14 Mayıs 20223 günü yapılacak olan seçimlerde seçmenin yüksek oyuyla birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin 13’ncü Cumhurbaşkanın Kemal Kılıçdaroğlu olacağını ifade etti.

 

 

“13. CUMHURBAŞKANIMIZ SARAY SALTANATINA SON VERECEK’

CHP Erzurm Milletvekili Aday Adayı Eren, deprem bölgesinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza şifa dileyerek başladığı konuşmasında, “ Yüce Allah’tan Ramazan ayının ülkemize bereket getirmesini diliyoru. Bir tanışma ve kaynaşma vesilesi olan  iftar davetimize katılmanızdan dolayı teşekkür ediyorum.  14 Mayıs’ta 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, saray saltanatına son vererek yeni bir Türkiye stratejisi belirleyecek” dedi.
 

 

 

“TÜRKİYE’NİN YORGUN BİR ADAMA DEĞİL, TAZE KANA İHTİYACI VAR”

Konuşmasına mevcut yönetim anlayışını eleştirerek devam eden CHP Milletvekil Aday Adayı Eeren, “Türkiye’nin her bir yanında bir değişim rüzgarı esiyor. Türkiye daraldı ve bunaldı. Türkiye’nin yorulmuş bir adama değil taze bir kana ihtiyacı var. Taze bir kanla bu işin üstesinden geleceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.
 

“BİZİM HUZURA, BERABER YAŞAMAYA, KUCAKLAŞMAYA İHTİYACIMIZ VAR”

Eren, “Bizim huzura, beraber yaşamaya, kucaklaşmaya, helalleşmeye ihtiyacımız var. Bizim yanlıştan dönmeye ihtiyacımız var. Bizim beraber huzur içinde yaşamaya ihtiyacımız var. Allah nasip eder, sizler destek verirseniz, ben bu memlekete huzura, barışa, kardeşliğe katkı sunmak istiyorum. Hep birlikte yaşayacağız. Herkesin inancına ve yaşam tarzına saygı göstereceğiz. “ dedi.
 

 

 

“CUMHURİYETİMİZİ DEMOKRASİ İLE TAÇLANDIRMAK İSTİYORUZ”

Aday Adayı Eren, "Çok sorun var Türkiye'de. Sorunların ne olduğunu Sayın Genel Başkanımız 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu iyi biliyori iyi  biliyoruz, Türkiye'nin kaderini değiştirmek istiyoruz. Bir yüzyılı devirdik. 14 Mayıs 2023'e giderken Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırmak istiyoruz. Bu amaçlarla yola çıktık. CHP’li olmak, herkesin hakkını ve hukukunu savunmak demektir. CHP'li olmak demek ,kim mağdur olursa olsun hakkını, hukukunu savunmak demektir. CHP'li olmak demek herkesin inancına saygılı olmak demektir. Din ve vicdan özgürlüğünün temeli budur. CHP'li olmak demek herkesim yaşam tarzına saygı duymak demektir. Bu amaçlarla biz yola çıktık. CHP'li olmak demek aynı zamanda adaleti her yerde savunmak demektir. Türkiye’nin kaderini değiştirmek istiyoruz. Bugün Türkiye'nin içinde bulunduğu durum bir parti olayı olmaktan çıkmıştır. Sorun bir Türkiye sorunudur ve biz, Türkiye'yi ayağa kaldırmak zorundayız.”
 

 

 

İL BAŞKANI DÜLGER: ERZURUM’DA PARTİMİZE İLGİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Toplantıya katılan CHP il Başkanı Suat Dülger ise  Erzurum’da partilerine olan ilginin hergünçıg gibi büyüyerek  arttığını belirterk, bunun en önemli göstergesininde çok sayıda müracaatla milletvekili aday adayları olduğunu belirtti.  Tüm aday adaylarına başarılar dileyen İl Başkanı Dülger, parti teşkilatı olarak önümüzdeki günlerde her aday adayından Erzurm hakkındaki projeleri için sunum isteyeceklerini ifade ederek, Bahadır Eren’e iftar daveti için teşekkür etti.
CHP Erzurm Milletvekili Aday Adayı Eren14 Mayıs 2023’e kadar Erzurum’da tüm aday adayları, adaylar ve partililer ile birlikte  CHP’nin başarısı için gece-gündüz çalışacaklarını söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.