SİYASET Haber Girişi : 11 Nisan 2022 12:28

CHP Erzurum İl örgütü sahada 

CHP Erzurum İl örgütü sahada 
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, sahada dar gelirli ailelere yardımlarını ileten CHP İl örgütü Çat ve Palandöken’deydi. 

CHP Erzurum İl Örgütü saha çalışmalarına hız verdi. Palandöken ilçesinde kapı kapı ziyaretlerde bulunan yönetim kurulu üyeleri, bir yandan üye kaydı yaparken, bir yandan da dar gelirli ailelere yardım paketleri ulaştırdı.  

 

 

 

 

CHP Erzurum İl Sekreteri Sinan Ovat, Palandöken İlçe Başkanı Hikmet Koruk, Palandöken Kadın Kolları Başkanı Yazgül İlhan Bağlan ve Gençlik Kolları ekipleri, çalmadık kapı bırakmadı. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Çat’ta da saha çalışması yapan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Gizem Yıldırım, Çat İlçe Başkanı Mahmut Edebalive, Çat Kadın Kolları Başkanı Cevahir Mahmut Edebali, Çat’ın köylerinde vatandaşlarla buluşturdu. Burada da dar gelirli ailelere yardımlarını ulaştıran CHP ekibi, vatandaşlarla sohbet etti, notlar aldı. 

 

 

 

 

 

 


Ramazan ayı boyunca bu çalışmaların süreceğini belirten, CHP İl Başkanı Suat Dülger, “ Erzurum’da CHP’nin arzu edilen seviyeye çıkarmak için, ben ve ekip arkadaşlarımız , elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bizler göreve gelirken, koltukta oturarak değil sahada koşturarak bu görevi yapacağımıza söz vermiştik. Bu sözümüzü tutuyoruz. Genel merkezimizden bize ulaştırılan yardımları, gerçek ihtiyaç sahiplerine dağıtmak için yaptığımız program çerçevesinde, Ramazan ayı boyunca çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.    

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.