SİYASET Haber Girişi : 13 Ocak 2024 10:19

CHP ERZURUM'DA ÇIKIŞINI SÜRDÜRÜYOR

CHP ERZURUM'DA ÇIKIŞINI SÜRDÜRÜYOR
Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılımlar sürüyor.

CHP Erzurum'da her geçen gün büyüyor. Serhat Can Eş'in İl Başkanı olarak seçilmesi sonrasında, parti tüm birimleriyle yerel seçimlere hazırlanıyor. Son günlerde partiye ciddi bir teveccüh olduğunu kaydeden Serhat Can Eş, " Hemen her kesimden partimize katılımlar sürüyor, birleşerek kazanacağız." dedi. 

 

 

 

ATALAY CHP'Lİ OLDU. 

Erzurum'n köklü esnaflarından biri olan, Kitap Sarayı'nın sahibi Adnan Atalay, CHP'ye katıldı. İl Başkanı Serhat Can Eş tarafından rozeti takılan Atalay, " İl Başkanı Serhat Can Eş'in heyacını, bizlere de yansıdı. Değişim için taşın altında bizim de elimizin olması gerektiğini düşündük. Güzel günler yakında." dedi. 

 

 

SİNİCİ CHP'Yİ TERCİH ETTİ

Bir süre önce İYİ Parti'den istifa eden Yakutiye Belediyesi Meclis Üyesi Hakan Sinici'de beklendiğ gibi CHP saflarına katıldı. " Siyasi hayatıma bu günden itibaren Cumhuriyet Halk Partisi'nde devam edeceğim diyen Sinici, Cumhuriyet halk partisi'ndeki değişimin toplumun her kesimini heyecanlandırdığını belirterek, " Bu heyacan yerel seçimlerde sandığa da yansıyacaktır" dedi. 

 

 

BEDİR, YUVAYA DÖNDÜ. 

Erzurum İl Kültür Müdürlüğü de yapmış bir isim olan ve hali hazırda Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Fehmi Bedir, Bir dönem İYİ Parti'de siyaset yapmıştı. Bedir, yeniden CHP'li oldu. İl Binasında Serhat Can Eş tarafından rozeti takılan Bedir, " Partinin başarısı için canla başla çalışacağını kaydetti. 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Serhat Can Eş, önümüzdeki hafta Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını da belirleyeceklerini belirterek, " Tam kadro sahada olacağız, 31 Martta kadar, yılmadan yorulmadan çalışacağız. Partimize olan bu teveccüh sorumluluğumuzu artırıyor." dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.