SİYASET Haber Girişi : 01 Aralık 2023 10:33

CHP’E BÜYÜKŞEHİR İÇİN FLAŞ BİR İSİMLE GÖRÜŞÜYOR

CHP’E BÜYÜKŞEHİR İÇİN FLAŞ BİR İSİMLE GÖRÜŞÜYOR
CHP'den Erzurum'a sürpriz isim...

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı seçildikten sonra bütün enerjisini 31 martta yapılacak olan Yerel Seçimlere harcayan Serhat Can Eş’in, özellikle Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için flaş bir isimle görüştüğü öğrenildi.

 

 

 

İl Başkanı olarak seçildikten sonra parti teşkilatlarında vitrini yenileyen İl Başkanı Serhat Can Eş, Belediye Başkan adayları noktasında da ince eleyip sık dokuyor. Merkez ve ilçelerle ilgili ciddi bir çalışma yapan Can Eş’in, özellikle Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için, CHP Genel Merkezinde önemli görevler üstlenmiş, herkes tarafından tanınıp bilinen, önemli bir isimle görüştüğü iddia ediliyor. Geçtiğimiz gün Genel Başkan Özgür Özel’le de görüşen Can Eş’in bu seçimde CHP’nin Erzurum’da bu güne kadar aldığı oyun çok üzerinde oy alacağı iddiasında olduğu siyasi kulislere yansıyan bilgiler arasında.

 

 

 

31 Martta yapılacak seçimlerde sürpriz partinin CHP olduğunu söyleyen parti tabanı, “Erzurum’da muhalefet eksiklikliğini CHP tamamlayacak, bu seçimde sürpriz sonuçlar alınabilir.” diyorlar…  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.