SİYASET Haber Girişi : 07 Temmuz 2022 18:50

CHP’DEN ŞENKAYA’YA ÇIKARMA

CHP’DEN ŞENKAYA’YA ÇIKARMA
CHP arı gibi çalışıyor.
CHP’DEN ŞENKAYA’YA ÇIKARMA

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Suat Dülger ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Şenkaya ilçesinde, tek tek esnafı gezdi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP heyeti, muhtarlarla da görüştü.

 

 

 

 

 

CHP saha çalışmalarını sürdürüyor. Erzurum’da kurdukları saha çözüm ekipleriyle tek tek hane ve iş yerlerini ziyaret eden ekiplerin yanı sıra il örgütü de ilçe ziyaretlerine yeniden start verdi. İlk ziyaretini Şenkaya ilçesine gerçekleştiren CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, tek tek esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi, parti politikaları anlattı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Dülger, “ Erzurum İl Örgütü olarak Şenkaya ilçemizi ziyaret ettik,esnafla bir araya geldik. Öncelikle, İlçe Başkanımız Aydın Işık Ünal, Belediye Meclis Üyelerimiz Sinan Yeltürk ve Özgür Özbek ile muhtarımız Okan Özbek’e misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Şenkaya’da bütün ülkede olduğu gibi ağır ekonomik kriz yaşanıyor. Esnaf siftah etmeden iş yerlerini kapattığından yakınıyor. Sattığı malı yerine koyamamaktan, Bağkur Primlerini, faturalarını ödeyememekten dertli. Bir dokunduk bin ah işittik.

 

 

 

 

 

 

Bir tek uğradığımız bir ayakkabı tamircisi esnafımız “işlerimiz çok arttı” dedi. İnsanlar yeni ayakkabı almak yerine eskileri tamir ettiriyormuş. Ülkemizde esnaf çok zor durumda, her geçen gün cirolar düşüyor, müşteri azalıyor. Bayrama çok az kaldı mağazalar bomboş. Ülkenin yeni bir sayfaya, yeni bir iktidara ihtiyacı var.” dedi.  

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.