SİYASET Haber Girişi : 12 Ocak 2022 10:16

CHP'DEN İYİ PARTİ'YE ZİYARET

CHP'DEN İYİ PARTİ'YE ZİYARET
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Suat Dülger ve yönetimi, İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar'ı, parti binasında ziyaret etti... 

Erzurum'da Millet İttifakı buluşması. Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Suat Dülger ve Yönetim Kurulu üyeleri, parti binasında İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar'ı ziyaret ederek, gündeme dair meselelerle ilgili istişarede bulundu. 

 

 

 

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Suat Dülger, " Millet İttifakının payladşalırndan olan İYİ Parti İl Başkanı Sayın Melih Kırkpınar'I ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden ötürü kendisine ve teşkilatına teşekkür ediyorum. Genel merkezler nezdinde sürdürülen uyumlu çalışmayı teşkilatlar nezdinde de bizler aynı duyarlılıkla devam ettirmek durumundayız. Başkan Kırkpınar'la Erzurum'un soırunlarını istişare ettik. Meselelerin gündeme getirilip çözülmesini sağlamak için birlikte hareket etme kararı aldık." dedi. 

 

 

 

İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Bizler millet ittifakı olarak, istişareye önem veriyoruz. Toplumun her kesiminin kendisini özgürce ifade edebildiği, ayrılıkların olmadı, kutuplaşmaların yaşanmadığı, herkesi kucaklayan bir siyaset anlayışını benimsemiş insanlarız. İster, AK Partili olsun, ister MHP'li, CHP'li, SAADET Partili, DEVA, GELECEK Partili, bütün hemşerilerimizle ortak paydamız şehrimizin ülkemizin ali menfaatleridir. Bu anlamda birbiriyle aynı masanın etrafında  oturabilen, istişare edebilen, saygı kuralları çerçevesinde tartışabilen bir siyaset zemini arzu ediyoruz." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.