SİYASET Haber Girişi : 15 Nisan 2021 15:15

CHP'DEN AYRILIP, MEMLEKET HAREKETİNE KATILDILAR

CHP'DEN AYRILIP, MEMLEKET HAREKETİNE KATILDILAR
23 Nisan'da resmi parti başvurusunu yapacak olan Memleket Hareketi'ne Erzurum'dan katılımlar sürüyor. CHP'de aktif görevler yapmış 5 isim Memleket Hareketine katıldıklarını duyurdu.

23 Nisan'da resmi parti başvurusunu yapacak olan Memleket Hareketi'ne Erzurum'dan katılımlar sürüyor. CHP'de aktif görevler yapmış 5 isim  Memleket Hareketine katıldıklarını duyurdu. 

 

 

 

 

 

 

Türk siyaset hayatına hızlı giren Muharrem İnce, Tüm illerde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar 60 ilde kurucu il başkanlarını belirleyen, İnce ile yol arkadaşlığı etmek isteyenler, birer birer memleket hareketi saflarına katılıyor. Erzurum'da da teşkilatlanma çalışmaları sürüyor. Cumhuriyet Halk Partili bir çok isim, Muharrem İnce'nin başlattığı Memleket Hareketi saflarına katıldı. CHP'li Yakutiye Eski İlçe Başkanı ve Üst Kurul Delegesi Erturan Alagöz, Şenkaya eski İlçe Başkanı ve Üst Kurul Delegesi Tarık Bozkurt, Horasan Eski İl Başkanı ve Üst kuurul Delegesi Hüseyin Keleş, Hınıs eski İlçe Başkanı ve Üst Kurul Delegesi İdris Bayır, İl Eski Başkan Yardımcısı Hakan Polat, ve ekip arkadaşları CHP'den ayrılarak, Memleket Hareketi saflarına katıldıklarını duyurdular. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.