SİYASET Haber Girişi : 11 Ocak 2024 13:30

CHP’de 3 ilçe adayı belli oldu… Arif Hikmet Kılıç yeniden aday

CHP’de 3 ilçe adayı belli oldu… Arif Hikmet Kılıç yeniden aday
Çat’ta eski başkan Arif Hikmet Kılıç, Oltu’da Nasuh Bektaş, Tortum’da Hüsamettin Karadağlı Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP), 31 Mart seçimleri için Erzurum adayları belirlenmeye başladı. CHP’nin dün yapılan Parti Meclisi (PM) toplantısında Çat, Oltu ve Tortum belediye başkan adayları belli oldu. CHP İl Başkanı Serhat Can Eş, Çat’ta eski başkan Arif Hikmet Kılıç’ın, Oltu’da Nasuh Bektaş’ın, Tortum’da da Hüsamettin Karadağlı’nın adaylıklarının PM’de onaylandığını açıkladı. 

 

 

2014-2019 yılları arasında Çat Belediye Başkanlığı yapan Arif Hikmet Kılıç’ın bir kez daha Çat’ı kazanmak için aday gösterildiğini açıklayan Başkan Can Eş, “Sayın Kılıç’ın Çat’ta neler yaptığını, Çat’ı nasıl geliştirdiğini anlatmaya gerek yok sanırım. Bir dönem aranın ardından Arif Hikmet Kılıç yeniden adayımız oldu. Allah’ın izniyle Çat bir kez daha CHP belediyeciliğiyle tanışacak ve başkanımız kaldığı yerden güzel ilçemizi kalkındırmaya, geliştirmeye devam edecek” dedi. 

 

Oltu’da Nasuh Bektaş’ın Tortum’da da Hüsamettin Karadağlı’nın belediye başkan adayları olduğunu açıklayan CHP İl Başkanı Can Eş, “31 Mart seçimlerinde Oltu ve Tortum’u da CHP belediyeciliğiyle tanıştırmak için Bektaş ve Karadağlı yola çıktılar. AK Parti döneminin ihmal edilen bu güzel ilçelerimizi kazanacağımıza inanıyoruz. İlçelerdeki seçmenlerin, yılların ihmaline karşı bir duruş sergileyeceklerine, bu duruma başkaldırmaya hazır olduklarını görüyoruz. Sandıkta AK Parti’ye gerekli dersi vereceklerdir” diye konuştu. 

 

CHP İl Başkanı Serhat Can Eş, başta büyükşehir olmak üzere merkez ilçe ve diğer ilçe adaylarının da birkaç gün içerisinde açıklanacağını söylerine ekledi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.