SİYASET Haber Girişi : 13 Mart 2024 10:35

Çelik'in Ilıca'da keyfi yerinde.

Çelik'in Ilıca'da keyfi yerinde.
İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, İftar sonrası Ilıca esnafını ziyaret etti.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, İftar sonrası Ilıca'da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ilıca esnafının kendisine gösterdiği ilgiden ötürü memnuniyetini dile getiren Çelik, " Esnafımın sıkıntılarını biliyoruz. Belediye Başkanı seçilmemiz halinde, belediye imkanları dahilinde sıkıntılarının çözü için gece gündüz çalışacağız." dedi. 

 

 

 

 

 

Esnafın sorunlarını dinleyen Çelik, " Eskiden Ramazanlarda piyasalar canlanır, esnaf Ramazana hazırlanırdı. Şimdi esnafımız iş yapamaz hale gelmiş. Ne kirasını, ne BAĞKUR Primini ödeyemiyor. Sattığı ürünü aynı şekilde yerine koyamıyor. En çok da siyasilerin kendilerine ilgi göstermemesinden yakınıyor. Halbuki ekonominin bel kemiği esnaftır. Ancak 20 yılı aşkın AK Parti iktidarında gördük ki esnaf kimsenin umurunda değil. Belediye Başkanı seçilmemiz halinde, esnaflarımızla bir araya gelerek, Belediye olarak, bu sıkıntılı günlerde kendilerine nasıl destek olabiliriz diye gayret göstereceğiz." dedi. 

 

 

 

 

 

 

"Ilıcalı'nın kendisini unutan iktidara bir ders vereceğini" söyleyen Çelik, " Göreceksiniz ki 1 Nisan sabahında feraset sahibi Ilıca seçmeni, kendisini unutan, öteleyen, yok sayan iktidara gerekli cevabı verecektir. Vatandaşımıza bir dokunup bin ah işitiyoruz. Artık yapılan gıda yardımları, verilen paralar vatandaşın refahı için yeterli gelmiyor. Bir hükumet düşünün ki her yıl artıdırdığı sosyal yardımlarla övünüyor. Vatandaşı ne yaptım da yardıma muhtaç hale getirdim, kimse demiyor. Bu Ramazan ayında Zekat vermek için varlıklı insanlar, ihtiyaç sahibi aramayacak. Zira emeklisinden, asgari ücretlisine herkes yardıma muhtaç hale gelmiş. Vatandaş bu gidişe 31 Martta sandık başında dur diyecek." dedi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.