SİYASET Haber Girişi : 29 Şubat 2024 12:26

Çelik: Gençlerle yürüyeceğiz…

Çelik: Gençlerle yürüyeceğiz…
İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, gençlerin fikir ve düşüncelerinden faydalanacaklarını belirterek, ''Gençlerin projelerine destek vereceğiz''dedi...

ERZURUMEKSPRES - İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, gençlerin fikir ve düşüncelerinden faydalanacaklarını belirterek, gençlerin projelerine destek vereceğiz. 31 Mart’tan sonra herkes görecek ki, belediyemizde gençlerde söz sahibi olacak’’dedi.  

 

Aziziye’de seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Gençlerle sohbet edip, sorunlarını dinleyen Çelik, genç bir başkan olarak gençlerden 31 Mart seçimleri için destek destek istiyor. Aziziye Beleyesi olarak gençlere her türlü desteği vereceklerini ifade eden Çelik, ‘’ İlçede gençlerin ilgisi beni oldukça memnun ediyor. Kendileriyle sohbet edip dertleşiyorum. İşsiz gencimizin sayısı çok fazla. Üniversitede okuyup barınma sorunu yaşayan öğrencilerimiz var. Bunların sorunlarını çözmekte bizim boynumuzun borcu’’dedi.

 

Seçimi kazandıkları takdirde Aziziye Belediyesi olarak gençlere yönelik projeleri hayata geçireceklerini de söyleyen Çelik, ‘’ Hem biz gençlerimizin bu sorunlarını en asgariye indirmek için projeler üreteceğiz hem de geçlerin bize getirdiği projelere kayıtsız kalmayacağız. Gençlerimizin enerjisiyle, gözlerindeki ışıkla Aziziye’nin geleceğini gençlerle inşa etmeye kararlıyız’’diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.