SİYASET Haber Girişi : 20 Şubat 2024 09:00

Çelik, Alaca Mahallesinde seçmenle buluştu

Çelik, Alaca Mahallesinde seçmenle buluştu
İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, Alaca mahallesinde seçmenle buluştu.

İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Mühendis Fatih Çelik, Ilıca ve Dadaşkent bölgelerinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçimlere kırk gün kala temposunu daha da artıran Çelik, " Her gönüle girmeye.her eli sıkmaya.her kişiye.ulasmaya ve bu seçimi kazanmaya sözümüz var.gayret bizden tevfik  Allah'tan" dedi. 

 

 

 

Alaca Mahallesinde seçmenle buluşan Çelik, mahalle statüsünde olan köylere yeterli hizmetin ulaşmadığını belirterek, " Büyükşehir yasası sonrasında köylerimizin adı mahalle oldu, hizmeti Büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyesi birlikte getirmek zorunda. Ancak adı mahalle olan köylerimize yeterli hizmet ulaştırılmıyor. Büyükşehir belediyesi, ilçe belediyesi yapsın diyor, ilçe belediyesi büyükşehir. Bu karmaşa içinde köylerimizin hizmet alması zaten mümkün değil. Bizin hizmet anlayışımız çevreden merkeze doğru olacak. Ben bu bölgenin çocuğuyum, köylerimizin sorunlarını, köylümüzün beklentilerini biliyorum. Vatandaşımızın teveccüh etmesi halinde 31 Marttan sonra sorunları bir bir nasıl çözeceğimizi göreceksiniz." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.