SİYASET Haber Girişi : 20 Mart 2024 11:28

Çelebi, şehri imar, gönülleri ihya etmeye geliyoruz

Çelebi, şehri imar, gönülleri ihya etmeye geliyoruz
Oltu'da, AK Parti'de yüzler gülüyor.

Yerel yönetimler noktasında vizyona sahip, AK Parti Oltu Belediye Başkan Adayı,  İnşaat Mühendisi Adem Çelebi,  gittiği her yerde ilgiyle karşılanıyor. 

 

 

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Oltu Cumhur İttifakı adayı Adem Çelebi, Yolboyu,Tuzla, Karataş, İriağaç, Dağdibi, Sağlıcak, Aşağı Kumlu, Günlüce, Toklu ve Tekeli köylerini ziyaret etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vatandaşlarla bir araya gelen ve yerel yönötemlerdeki vizyonunu paylaşan Çelebi, " Oltu'nun geleceğni Oltulu hemşerilerimizle birlikte şekillendirmek istiyoruz, onların istekleri, talepleri doğrultusunda projelerimizi paylaşıyoruz. Esnafımızla, köylümüzle, çiftçimizle, yaşlılarımızla, gençlerimizle, kadınlarımızla birlikte daha yaşanılabilir bir Oltu inşası için 31 mart seçimlerini bekliyoruz. Vatandaşımızın bizlere gösterdiği teveccühle sorumluluğumuzun arttığının farkındayız. Başta kentsel dönüşüm olmak üzere sorunları, birer birer çözerek, Oltu'yu gelişmiş ilçelerle yarışır bir hale getireceğiz." dedi.   

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.