SİYASET Haber Girişi : 22 Mart 2024 10:18

Çelebi, Gençlerini ihmal edenler geleceğini imha ederler

Çelebi, Gençlerini ihmal edenler geleceğini imha ederler
AK Parti Oltu Belediye Başkan Adayı Adem Çelebi, Oltulu gençlerle iftarda buluştu. Çelebi seçilmesi halinde Oltu'da gençler için milat olacak projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

AK Parti Oltu Belediye Başkan Adayı Adem Çelebi, gençlerle iftar sofrasında bir araya geldi. İftar sonrası gençlerle sohbet eden Çelebi, " AK Parti olarak, biliyoruz ki 'Gençlerini ihmal eden geleceğini imha eder.' bu anlayışla gençlerin yönetime katılması için seçilmemiz halinde gerekli adımları atacağız." dedi.

 

 

 

"Gençler Oltunun geleceği, en büyük umududur" diyen Çelebi, seçilmesi halinde gençler için milat olacak projelerle belediyenin tüm imkanlarını seferber edeceklerini belirtti.

 

 

 

Çelebi, Belediye bünyesinde Gençlik Meclisi kuracaklarını belirterek, gençlerin yönetimde söz sahibi olmalarının önünü açacağını belirtti.

 

 

 

Oltu için gençlik projelerini yine gençlerden alacaklarını kaydeden Çelebi, " Oltu'da internet ortamında, gençlerimizden Oltu için projelerini bizlerle paylaşmasını isteyeceğiz. Belediye bünyesinde kurduğumuz gençlik meclisimizde alınan bu projeler değerlendirilerek, hayata geçirilecek. Genç girişimcilerimize destek olacağız. Oltu'da yapacağımız Millet Bahçesi'nde gençlerimizin iş veya Okul hayatı dışındaki zamanlarını daha kaliteli değerlendirebilecekleri nezih bir ortam oluşturmak maksadıyla Oltu Gençlik ve bilgi merkezi oluşturacağız. Bu merkezimizde, sosyal, kültürel ve sanatsal faliyetlerin yapıldığı, etkili iletişimden, diksiyon kurslarına, dijital okur yazarlıktan, robotik kodlamaya bir çok alanda eğitim almalarını sağlayacağız." dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.