GÜNDEM Haber Girişi : 15 Ocak 2021 17:08

ÇAT'TA YER YERİNDEN OYNAYACAK

ÇAT'TA YER YERİNDEN OYNAYACAK
ÇAT Belediye Başkan Yardımcısı Mazhan Özdemir öyle tweetler attı ki? Melik Yaşar bu teewetlere ne cevap verecek?
ÇAT'TA YER YERİNDEN OYNAYACAK

Çat'ta keyfi uygulamalarıyla belediye çalışanlarını adeta canından bezdiren, AK Partili Belediye Başkanı Melik Yaşar, son yaptığı uygulamasıyla Belediye Başkan Yardımcısı Mazhar Özdemir'i de çileden çıkardı. Çok müdahale etmeye çalıştım ancak başaramadım, usulsüz işler yapılıyor diyen Özdemir, Sosyal medya hesaplarından Çat'ta yaşananları yazdı. Özdemir Kurulan ÇAT.AŞ. yaptığı yatırımın arsa tahsisinin hükümsüz olduğunu iddia ederek Kamunun 7 trilyon zararı olduğunu söyledi. 

 

 

İŞTE ÖZDEMİR'İN ATTIĞI O TWEETLER

 

 

Kuruluşu usulsüz olan Çat-SA A.Ş adına Fen işlerine şartlı tahsis edilen Kızılca mahallesi 171ada 2 parselde hiç bir mevzuata uymadan Çat-SA adına yatırım yapılmıştır.Tahsis hükümsüzdür.Müdahale edilmeli 7 milyonluk kamu zararı oluşmuştur.

 

Belediye Başkanı kamu hizmetini etkin verimli ve halka hizmet noktasında kanunlara uygun olarak hizmet yürütmekle mükelleftir. Çat Belediye Başkanı Melik YAŞAR’ın ,Sayın Cumhurbaşkanımızın adını kullanarak hiç bir kanuna uygun olmayan uygulamalarını açıklamam gerekli

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hulusi Sayım 15 Ocak 2021 18:48

    Melik Yaşar çatı dingonun ahırına dönüştürmüş. PKK lı belediyeler gibi hukuku rafa kaldırmış kendi örgütünü kurmuş hepsi akrabası olan işçiler belediyede memura emrediyor.