SİYASET Haber Girişi : 30 Nisan 2023 14:23

ÇAT'TA AK PARTİ RÜZGARI

ÇAT'TA AK PARTİ RÜZGARI
AK PARTİ Erzurum Milletvekili ve liste bir adayı Selami Altınok, Çat ilçesinde, köy köy, mahalle mahalle seçim çalışması yaptı.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere 14 gün kala milletvekili adayları saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

 

 

AK Parti Erzurum Milletvekili ve liste birinci sıra adayı Selami Altınok, seçim gezileri kapsamında Çat'a gitti. 

 

 

 

 

 

Çatta, Esnaf ziyaretleri, yapan, köy köy, mahalle mahalle gezen Altınok'a Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar'da eşlik etti. 

 

 

 

 

 

Çat'da bir kahvehane'de seçmenlerle buluşan Altınok, " Eser de Ülke de bizim diye boşuna söylemiyoruz. İşte Çat'ı geziyoruz. AK Partili Belediye Başkanımız Melik Yaşar'ın Çat'a kazandırdığı eserleri görünce göğsümüz kabarıyor. kendisine teşekkür ediyoruz. Bu eserlerini tamamlanmasında milletvekilleri olarak, bu güne kadar Başkanın hep yanında olduk, bundan sonrasında da eserler üretmeyi, Çat'ı kalkındırmak için elimizden geleni yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın." dedi. 

 

 

 

 

 

 

14 Mayısta yapılacak seçimlerin önemine dikkat çeken Altınok, " Bu seçim, ülkemiz için dönüm noktasıdır. Bir tarafta ülkeyi, dış güçlere teslim etmek isteyen bir zihniyet, diğer tarafta, bu vatan benim, bu ülke benim, kendi ayaklarımız üzerinde duracağız, bölgemizde etkin bir güç haline geleceğiz, kendi enerjimizi üreteceğiz, kendi silahımızı kendimiz yapacağız diyen vatan sevdalılarının seçimi. Desteklerini her zaman hissettiğimiz; muhabbetle, samimiyetle bizleri misafir eden tüm Çat'lı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah 14 Mayıs'da Çatlı hemşerilerimiz de tercihini hizmetten yana, ülkenin aydınlık yarınlarından yana kullanacak, buna inancımız tam." dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.